Κοζάνη: Εκδήλωση για την 48η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 17 Νοέμβρη το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

15 Νοεμβρίου 2021
07:30

Η 17η του Νοέμβρη δεν είναι απλά μια επέτειος, είναι μια συνεχής πηγή έμπνευσης, αμφισβήτησης και αγώνα για συλλογική και κοινωνική δράση. ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΚΤΩ χρόνια μετά την εξέγερση της νεολαίας του Πολυτεχνείου, το κεντρικό σύνθημα «ΨΩΜΙΠΑΙΔΕΙΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», καθοδηγεί ακόμη και σήμερα τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία Ελευθερία Κοινωνική Δικαιοσύνη και Πρόοδο.

Η φετινή επέτειος του Πολυτεχνείου βρίσκει την κυβέρνηση με αφορμή την πανδημία να εφαρμόζει ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές με σκοπό την υποβάθμιση και απαξίωση του κοινωνικού αγαθού της Παιδείας, της Υγείας και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Πολιτικές που έχουν στόχο την αποδυνάμωση του δημόσιου τομέα, τη διάλυση και ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων, τη θέσπιση της 10ωρης εργασίας, την περιστολή των συνδικαλιστικών ελευθεριών, την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, το ξεπούλημα της ΔΕΗ και της δημόσιας περιουσίας.

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης με πίστη στα οράματα των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, διατρανώνει την αντίθεσή του στις πολιτικές αυτές και καλεί τους εργαζόμενους, τα μέλη και τα σωματεία να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη, 17 Νοέμβρη 2021 και ώρα 11.00 π.μ στην Κεντρική Πλατεία Νίκης της Κοζάνης.

Ένα σχόλιο

  • Ας γιορτάσουν όσοι μέσω του πολυτεχνείου βολεύτηκαν στην πολιτική οδηγώντας την Ελλάδα στην σημερινή χρεοκοπία και καταστροφή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.