Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής του 1ου Αναπτυξιακού Φόρουμ Μεταλιγνιτικής Εποχής «Η Δυτική Μακεδονία αλλάΖΕΙ», που ξεκινά σήμερα Δευτέρα στις 09:30 το πρωί στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη. Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης παντός οδικού οχήματος επί της οδού Φιλίππου Β΄, από τη διασταύρωσή της με την οδό Μ. Θεοδωράκη έως τη διασταύρωση με την οδό Βασ. Μικρού.  Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Δευτέρα (15-11-2021) από την 08:00΄ ώρα μέχρι την 18:00΄ ώρα.

Σχετικά με το Αναπτυξιακό FORUM

Το φόρουμ θα φιλοξενήσει σημαντικούς Έλληνες και ξένους ομιλητές. Εισηγητές θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Ιωάννης Μητλιάγκας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Επιτροπής για τη Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών και Πρόεδρος της Enterprise Greece Ιωάννης Σμυρλής, ο Διευθύνων Σύμβουλος του EnterpriseGreece Γιώργος Φιλιόπουλος, και ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, η Α.Ε. Σουλεϊμάν Χάμιντ Σάλεμ Αλμαζρούι.
Θα παραβρεθούν επίσης, δίνοντας το στίγμα της συντεταγμένης Επιμελητηριακής παρουσίας, εκπρόσωποι Επιμελητηρίων από περιοχές που συνδέονται με τη Δίκαιη Μετάβαση.
Το φόρουμ έχει τεθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και διοργανώνεται με τη συνδρομή του Υφυπουργού Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλου, επίσης υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος με τη συνδρομή του Πρόεδρου της κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου.
Για περισσότερες Πληροφορίες στο Επιμελητήριο Κοζάνης, τηλ. 24610 41693 & 34669.
Προϋποθέσεις συμμετοχής δια ζώσης : Πιστοποιητικό ολοκληρωμένου (προ τουλάχιστον 14 ημερών ) εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν. Τυχόν αρνητικό τεστ COVID (RCR ή RAPID) ΔΕΝ επαρκεί. Σημ. Τα μέτρα αυτά ισχύουν μέχρι νεότερη αλλαγή τους.
Οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το φορουμ σε ζωντανή μετάδοση διαδικτυακά μέσα από το νέο διαδικτυακό κανάλι του ΕΒΕ
? Παρακολουθήσετε  από τον σύνδεσμο: https://youtu.be/xUBXzzKw_kM