kozan.gr: Πολύ υψηλός αριθμός κρουσμάτων και πάλι στα γυμνάσια – λύκεια της Π.Ε. Κοζάνης – 93 νέα κρούσματα δηλώθηκαν (μέχρι στιγμής – ώρα 11:30 π.μ.) με την πλειοψηφία τους να αφορούν μαθητές στην Κοζάνη, αρκετά στην Πτολεμαίδα και λιγότερα στα Σέρβια – Τα κρούσματα που έχουν δηλωθεί αφορούν το τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) – 7 ακόμη κρούσματα σε εκπαιδευτικούς

15 Νοεμβρίου 2021
11:43

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, πολύ υψηλός αριθμός κρουσμάτων καταγράφεται και πάλι στα γυμνάσια – λύκεια της Π.Ε. Κοζάνης. 93 νέα κρούσματα δηλώθηκαν (μέχρι στιγμής – ώρα 11:30 π.μ.) με την πλειοψηφία τους να αφορούν μαθητές στην Κοζάνη, αρκετά στην Πτολεμαίδα και λιγότερα στα Σέρβια.  Τα κρούσματα που έχουν δηλωθεί αφορούν το τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα). Ακόμη δηλώθηκαν 7 ακόμη κρούσματα σε εκπαιδευτικούς.

15 σχόλια

  • Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΕΓΩ ΑΠΛΟΪΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΛΥΚΕΙΑ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΞ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ, ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ;

    • Συμφωνώ απόλυτα ή μπορούν να κάνουν από Δευτέρα έως Τετάρτη οι μικρές τάξεις των δημοτικών και από Πέμπτη μέχρι και Σάββατο οι μεγάλες τάξεις του δημοτικού και αντίστοιχα οποίος δεν πηγαίνει σχολείο τηλεδιάσκεψη…..και στα γυμνάσια και λύκεια εναλλάξ …..απλά οποίος δεν σκέπτεται συσκέπτεται…μας έχουν τρελάνει στις συσκέψεις και δεν μπορούν να βρούν σωστές λύσεις

  • Θέλαμε τα σχολεία ανοιχτά, αλλά η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη . Ενημερώστε τους αρμόδιους κάντε κάτι είναι κρίμα τώρα που έρχονται και τα φάρμακα μαζί με τα εμβόλια να κλάψουμε φίλους συγγενείς …οι Δημαρχοι ο Περιφερειάρχης τι κάνουν ;;;;

  • ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΩΡΑ.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ.

      • Κούρασες τσιράκι
        Κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια , εδώ ο κόσμος χάνεται κυριολεκτικά και εσύ ακόμα με το κόμπλεξ σου ότι θέλουν να κάθονται.
        Μήπως κάθεσαι εσύ και κρίνεις εκ του ασφαλούς;

      • “Έτσι”, έχεις καταντήσει γραφικός.
        Απο τον καναπε σου συνεχως σχολιαζεις πυροβολώντας τους εκπαιδευτικους, χωρις να έχεις ιδεα αν και ποσο πιο δυσκολο ειναι το μαθημα απο το σπίτι.
        Το καλυτερο που εχεις να κανεις, ειναι να βγαλεις το σκασμο και να κατσεις να σκεφτεις πριν πεις την μπουρδα σου και καμαρωσεις την φατσα σου στον καθρεφτη νομιζοντας οτι εγινες ξαφνικα εξυπνος.

  • ανικανοι και παρτακηδες οι της κυβερνησης… με τη χειροτερη υπουργο παιδειας που υπηρξε ποτε. 25+ ατομα σε ταξεις… γιατι να προσλαβει καθηγητες και να σπασουν τα τμηματα; ασε τωρα…

    ΝΔ θελατε! φατε τα

  • Μα ο σκοπός τους είναι να κολλήσουμε όλοι για αυτό δεν τα κλείνουν. Μας πιέζουν να εμβολιαστουμε για να το περάσουμε όσο πιο ήπια γίνεται και να μην ξεφύγει η κατάσταση στα νοσοκομεία. Ανοσία της αγέλης και ο Θεός βοηθός. Εμείς νοσησαμε οικογενειακώς ευτυχώς με πολύ ελαφριά ή και καθόλου συμπτώματα.Υπομονη και κουράγιο σε όλους μας ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές έχουμε εξαντληθεί ψυχικά σωματικά ψυχολογικά οικονομικά όσο δεν πάει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.