Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Αύξηση του προϋπολογισμού για το Πρόγραμμα Νέων Αγροτών κατά 8.000.000,00€

15 Νοεμβρίου 2021
11:37

             Σημαντική επιτυχία για τη Δυτική Μακεδονία, χαρακτήρισε ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Κασαπίδης, την αύξηση του ποσού για το πρόγραμμα Νέων Αγροτών κατά 8.000.000,00 €.

            Ευχαριστώντας τον Υπουργό κ. Στέλιο Λιβανό κατά την ομιλία του στην πρόσφατη εκδήλωση του Υπουργείου για τη διαβούλευση της νέας ΚΑΠ στην Περιφέρειά μας, ο κ. Κασαπίδης τόνισε την αξία της προσαύξησης του αρχικού ποσού για το υπομέτρο 6.1 εγκατάστασης νέων γεωργών, ενόψει και της απολιγνιτοποίησης αλλά και του μεγάλου ενδιαφέροντος που εκδήλωσαν άνθρωποι για ενασχόληση τους στον αγροτικό τομέα.

            Όπως υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έγινε κατανοητό και αποδεκτό το αίτημα της Περιφερειακής Αρχής, για επιπλέον χρηματοδότηση του συγκεκριμένου υπομέτρου των νέων γεωργών, με σκοπό την υποβοήθηση δημιουργίας περισσότερων νέων θέσεων εργασίας στον πρωτογενή τομέα την κρίσιμη περίοδο της μετάβασης.

            Ταυτόχρονα, ανέλυσε για ακόμα μια φορά τους λόγους για τους οποίους η Περιφερειακή Αρχή στηρίζει τον πρωτογενή τομέα, ζητώντας επιπλέον χρηματοδότηση και σε άλλα μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της ρήτρα δίκαιης ανάπτυξης που δεσμεύτηκε η Κυβέρνηση.

5 σχόλια

  • Τελικά ποσό είναι η επιδότηση πρώτης εγκατάστασης η στο τέλος για να μπουν όλοι θα μειωθεί το προβλεπόμενο ποσό
    Κάπως έτσι γίνεται χρόνια
    Αλλά σε αλλά προγράμματα ΕΣΠΑ δεν μπορεί να μειωθεί το ποσό και αυξηθούν οι τελικοί δικαιούχοι
    Βλέπε ενίσχυση επιχειρήσεων ΕΣΠΑ λόγο κορονοϊού ποιοι ήταν οι τελικοί δικαιούχοι και πόσες επιχειρήσεις έμειναν στην αναμονή ;

  • ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ??? ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ….ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΙΜΑ ΣΟΥ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.