Πρώτη ήττα της ΑΕΠ Κοζάνης με 1-0 απο τον Εδεσσαϊκό

15 Νοεμβρίου 2021
12:36

Πρώτη ήττα της ΑΕΠ Κοζάνης με 1-0 απο τον Εδεσσαϊκό.

Με 6 τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες για γκολ, με δυο πέναλτυ που δεν δόθηκαν και βέβαια ο σκληρός νόμος του ποδοσφαίρου…επιβεβαιώθηκε.

Δέχθηκε ένα γκολ σε μια από τις 2-3 όλες και όλες αντεπιθέσεις του Εδεσσαϊκού.

Μια ήττα που για όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, πόνεσε πολύ αφού η αστοχία της ομάδας και μόνο ήταν η αιτία να χαθεί ένα παιχνίδι που δεν…χάνεται.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, χειροκροτήθηκαν από τους φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπάθησαν.

Σε ένα, τουλάχιστον “τριτοκοσμικό” γηπεδο, έτρεξαν, δημιούργησαν άπειρες ευκαιρίες, ήλεγχαν το παιχνίδι, αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Ήταν η πρώτη ήττα για την ΑΕΠ, μετά από ενα αήττητο 13 αγώνων!!!!!!, από την αρχή του καλοκαιριού που ξεκίνησε η προετοιμασία.

Σήμερα η ομάδα μας έχει το καθιερωμένο ρεπό, για να ξεκινήσει από αύριο η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην άλλη ομάδα της πόλης  μας, το ΦΣ Κοζάνη.

2 σχόλια

  • Επειδή είδα τον αγώνα, οχι οτι ο Εδεσσαικός έπαιξε άλλα και η ΑΕΠ ήταν εξαφανισμένη πλην 2-3 ευκαιριών…η διαιτησία σφύρηζε συνέχεια υπερ της εξω από την περιοχή…απλά δεν ήταν τόσο τυχερή όσο στους άλλους αγώνες! μέτρια εμφάνιση

  • μιλάει και η ΑΕ Ξηρολίμνης … ένα χωριό 300 κάτοικοι και στην ομάδα οι μισοί είναι Τσέχοι! δείτε το ματς στο edessaikos tv στο youtube για να καταλάβετε ότι τα παλικάρια περιγράφουν …άλλο αγώνα! όσο για το γήπεδο ελάτε του χρόνου (αν είστε στη Γ εθνικη) στο καινούργιο γήπεδο στο Πασά τσαίρ και μην υποτιμάτε το Ριζάρι,όσο για φανέλα δε συζητάμε καν ,5 χρόνια Α εθνικη , 27 Β εθνικη και 7 Γ εθνικη σε συγκριση με το απολυτο τιποτα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.