Την Κυριακή, στις 21/11/2021, η ομάδα μας στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος στις 15:00, υποδέχεται την ομάδα του Μακεδονικού Σιάτιστας. 

Θα θέλαμε το φίλαθλο κόσμο της Εορδαίας να στηρίξει τη προσπάθεια της ομάδας μας με την παρουσία του στο γήπεδο.

Η είσοδος για το εν λόγω παιχνίδι θα ανοίξει στις 14:15.

Λόγω των μέτρων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι σε ισχύ τα παρακάτω μέτρα:

1. Οι φίλαθλοι άνω των 18 ετών, επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και επίδειξη της ταυτότητας ή διαβατηρίου.

2. Οι φίλαθλοι από 12 έως 18 ετών, επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης αλλά και μοριακού ή ράπιντ τεστ 48 ωρών. Κατά την είσοδο θα πρέπει να επιδείξουν την ταυτότητα, διαβατήριο ή πιστοποιητικό γέννησης.

3. Οι φίλαθλοι κάτω των 12 ετών μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη σελφ τεστ (self test) της ίδιας ημέρας.

Η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του αγώνα (όπως και κατά την είσοδο) είναι απαραίτητη.

Να υπενθυμίσουμε ότι, στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής της ομάδας μας, οι φίλαθλοι που κατέχουν τα παραπάνω και είναι κάτω των 18 ετών εισέρχονται δωρεάν.

Φίλαθλοι οι οποίοι είναι μακροχρόνια άνεργοι, πολύτεκνοι ή ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων που έχουν αδυναμία να πληρώσουν εισιτήριο και επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα, μπορούν να επισκεφτούν το γραφείο μας επί της 25ης Μαρτίου 18 ή να στείλουν μήνυμα στο Facebook ή να στείλουν email στο [email protected] και να κλείσουν ραντεβού ώστε να καταθέσουν αίτημα και δικαιολογητικά για την έκδοση πάσου ελευθέρας εισόδου.

Τα παραπάνω αιτήματα δεν μπορούν να γίνουν κατά την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Πληρωμή με POS μπορεί να γίνει μόνο στα γραφεία της ομάδας κατά την προπώληση των εισιτηρίων τα οποία για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμα από την Πέμπτη 18/11/2021 στα γραφεία της ομάδας μας.

Με Τιμή 

Δ.Σ. Εορδαϊκός