Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης στηρίζει την αυριανή Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου της εστίασης

15 Νοεμβρίου 2021
20:08

 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης στηρίζει την αυριανή Πανελλαδική απεργία του κλάδου της Εστίασης, στην οποία συμμετέχει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφέ και Καφέ-ζαχαροπλαστείων Κοζάνης «Ο Ερμής».

Είμαστε πάντα μαζί με το τοπικό Σωματείο στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Είμαστε μαζί τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων και σε κάθε ενέργεια που κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσει η αγορά να λειτουργεί στο σύνολό της όσο πιο ομαλά γίνεται χωρίς να κλείσει καμία άλλη επιχείρηση, χωρίς να χαθεί καμία άλλη θέση εργασίας.

 

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

4 σχόλια

  • Ειλικρινά είστε πολύ γελοίοι.
    Όταν στηρίζεις *ΚΛΕΙΝΕΙΣ*
    Αυτό αγαπητέ λέγετε κοροϊδία.
    Έτσι όμως δεν πας μπροστά,γιατί ένα σοφό ρυτό λέει : όταν πονά η κοιλιά του γείτονα,θα πονέσει και η δίκη σου.
    Αλλά μάθατε να βγάζετε οι ο ένας το μάτι του άλλου…και η αλήθεια ο χορτατος τον πεινασμένο ποτέ δεν θα νιώσει.
    Σε λυπάμαι αγαπητέ “εμποράκο”
    Θα έρθει και η σειρά σου και τότε θα φας μαύρο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.