Νέο Δ.Σ. για το Tennis Club Κοζάνης – Πρόεδρος o Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης –  Πρωταρχικός στόχος η απόκτηση σύγχρονων εγκαταστάσεων

16 Νοεμβρίου 2021
11:23

 

Με κύρια χαρακτηριστικά τη μεγάλη συμμετοχή και τη διάθεση επανεκκίνησης του συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στο Tennis Club Κοζάνης.

Σε μια εποχή που η αντισφαίριση κέρδισε όλο και περισσότερους φίλους, τα μέλη του Tennis Club με ενότητα και συναίνεση δεσμεύτηκαν να δουλέψουν συγκροτημένα ώστε η πόλη της Κοζάνης να αποκτήσει τις κατάλληλες προδιαγραφές, συγκρατώντας στο χώρο του αθλήματος όσους γνώρισαν το τένις από κοντά το τελευταίο διάστημα και παράλληλα προσελκύοντας ακόμα περισσότερους.

Το κλίμα συναίνεσης επικράτησε και στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ., με τα 9 μέλη του οργάνου να αναδεικνύουν ομόφωνα Πρόεδρο τον Κώστα Δεμιρτζίδη.

Ομόφωνα εκλέχθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. στις θέσεις και τους ρόλους που τους ανατέθηκαν, με την επόμενη μέρα να είναι η αρχή της επανεκκίνησης για το Tennis Club και πρωταρχικό σκοπό της νέας διοίκησης τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του συλλόγου και τη συνεργασία με τις τοπικές αρχές, ώστε η μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Μακεδονίας να μπει για τα καλά στο χάρτη του πανελλήνιου τένις.

Στο πρώτο μήνυμά του ο νέος Πρόεδρος του Tennis Club ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και επεσήμανε τους στόχους για την προσέλκυση μικρών και μεγάλων στο άθλημα, το οποίο όμως οφείλει να έχει σωστές εγκαταστάσεις και υποδομές στην πόλη της Κοζάνης.

Το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Δεμιρτζίδης

Α΄ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Κοντογούνης

Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Κάτανας

Γεν. Γραμματέας: Ζήσης Πιτσιάβας

Ειδικός Γραμματέας: Ηλίας Τσιότσιας

Ταμίας: Αντώνιος Παπαγεωργόπουλος

Γενικός Αρχηγός: Ευστάθιος Κωνσταντινίδης

Μέλος: Ζαχαρίας Γρηγοριάδης

Μέλος: Νικόλαος Μπάμπος

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.