Πρόεδρος του Ι.Σ. Κοζάνης, στο kozan.gr, για το αν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία: “Έχουμε δύο δρόμους. Ή ακολουθούμε τον καθαρισμό του αέρα στις σχολικές αίθουσες με φίλτρα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, λόγω κόστους, αναγκαστικά, για να σταματήσουμε αυτό τον κύκλο της ενδοοικογενειακής μετάδοσης, που γίνεται από τους μαθητές, κάνοντας αυτό που κάναμε και τις προηγούμενες φορές, κλείνοντας τα σχολεία για 15 μέρες σε βαθιά κόκκινες περιοχές” (Ηχητικό)

18 Νοεμβρίου 2021
10:55

 Την ξεκάθαρη άποψή του για το αν πρέπει να κλείσουν τα σχολεία λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων που καταγράφεται σε καθημερινή βάση εξέφρασε, μιλώντας, σήμερα Πέμπτη 18/11, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, κ. Χαράλαμπος Τσεβεκίδης, ο οποίος, είπε, μεταξύ άλλων: “Έχουμε δύο δρόμους. Ή ακολουθούμε τον καθαρισμό του αέρα στις σχολικές αίθουσες με φίλτρα ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, λόγω κόστους, αναγκαστικά, για να σταματήσουμε αυτό τον κύκλο της ενδοοικογενειακής μετάδοσης, που γίνεται από τους μαθητές, κάνοντας αυτό που κάναμε και τις προηγούμενες φορές, κλείνοντας τα σχολεία για 15 μέρες σε βαθιά κόκκινες περιοχές”.

Aκούστε αναλυτικά τι είπε, για το συγκεκριμένο θέμα, στο παρακάτω βίντεο, διάρκειας δύο λεπτών:

21 σχόλια

  • τα σχολεία έπρεπε να κλείσουν χθες …όλοι τα θέλουμε ανοιχτά αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει. Γονείς αρνητικοί με παιδιά θετικά …τι άλλο περιμένει ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης για να ενημερώσει το Υπουργείο;;;;Είμαστε εμβολιασμένοι αλλά δυστυχώς όλοι κινδυνεύουμε…

  • Γιατρέ ποιος νομίζετε θα σας ακούσει;;; Αυτοί αυτό αποσκοπούν να γεμίσουν τα σχολεία και μετά τα σπίτια όλα. Δεν βλέπετε που κάνουν πως δεν ακούνε;;

  • Το έγραψα και το ξαναγράφω. Αν κλείσουν τα σχολεία θα πρέπει να κλείσουν και τα φροντιστήρια και βεβαιως βεβαιως και οι καφετερίες και συναφή.
    Γιατί το έχουμε δει και στα χιόνια, να είναι κλειστά τα σχολεία και τα φροντιστήρια και τα καφέ να λειτουργούν κανονικά και κυρίως η νεολαία να είναι εκεί και να αράζει, κάτι το οποίο έκανα και εγω όταν κλείναν τα σχολεία πριν 30 χρόνια.
    Απο την άλλη όμως η εστίαση ήδη παραπονιέται.
    Μην μου πείτε οτι θα απαγορευθεί η εισοδος σε μαθητές γιατι θα γελάσω.
    Αρα, τα σχολεία ΔΕΝ γινεται να κλείσουν εκτός εάν κλείσει και η εστίαση.

    • δεν είδα πολλά δεκάχρονα στις καφετέριες μόνα τους μετά από το σχολείο! Άρα αυτό που λες δεν ισχύει. Όσο για τους έφηβους, αυτούς δεν μπορεί να τους ελέγξει κανένας. Εν μέσω απαγόρευσης μαζεύονταν σε αποθήκες κι έκαναν πάρτι.
      Ας κλείσει τουλάχιστον για το δημοτικό!!!!

  • ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Καταλαβετε και τους μαθητες που θελουν να κανουν κοπανα χωρις απουσιες, απο το ωραιο τους δωματιο!

  • Να ληφθεί υπόψη ότι υπάρχουν εκπαιδευτικοί, κυρίως ειδικοτήτων που μετακινούνται σε διάφορα σχολεία, πόλεις, ακόμη και από άλλους νομούς. Τα παιδιά της ίδιας τάξης έχουν διαφορετικές δραστηριότητες και έρχονται σε επαφή μέσω φροντιστηρίων, γυμναστηρίων κλπ με μαθητές άλλων σχολείων. Στα ΕΠΑΛ, κυρίως το εσπερινό και στα ΙΕΚ πηγαίνουν ενήλικοι, οι οποίοι εργάζονται, άρα έχουν επαφή με πολύ κόσμο…. ένα μπερδεγουέι λοιπόν!
    Η Κεραμέως ακάθεκτη, τώρα που της “την είπαν” για τα προσωπικά δεδομένα λόγω τηλεκπαίδευσης… αλλά ο ιός είναι τόσο απειλητικός στην περιοχή που κινδυνεύουμε όλοι!

  • ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΈ. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΎΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΩΝ ΓΟΝΈΩΝ. ΜΑΚΆΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΊΤΗΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑ. ΙΣΩΣ Η ΓΝΏΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΉΣΕΙ ΘΕΤΙΚΆ. ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΈ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΊΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΎΤΕ ΤΟΝ ΑΠΛΌ ΛΆΟ.

  • Η διασπορά δεν γίνεται στα σχολεία!!! Τα παιδιά ελέγχονται συνεχώς!!! Στην υπόλοιπη κοινωνία τι γίνεται;; Οι μεγάλοι εμβολιάστηκαν, όπως όφειλαν, για να μην κινδυνεύουν;;; Τηρούν τα μέτρα, όπως τα παιδιά στα σχολεία;;

    • σας ενημερώνω ότι και τα πέντε κρούσματα στο σχολείο των παιδιών μου είναι από διασπορά μέσα σε αυτό και με γονείς αρνητικούς…ο φανατισμός δεν βοηθάει πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση και να κάνουμε κάτι …ακόμη και οι εμβολιασμένοι γονείς κινδυνεύουν. Δυστυχώς ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα

    • Η διασπορά δεν γίνεται στα σχολεία;;; Καλά… Ρώτα κι εμένα να σου πω… Μάλλον δουλεύω σε σχολείο άλλης χώρας και δεν το ξέρω.

    • παντωςτο μεγαλο ποσοστό των κρουδσματων ειναι παιδιά
      που κολλανε το ενα με το άλλο μαλλον στο σχολειο..
      ευτυχως αυτά (εκτός εξαιρέσεων) δεν φαινεται να κινδυνεύουν καθολου και τα περισσότερα απο τι βλέπουμε οι ιδιοι το περνανε πιο εύκολα και απο γριπη.
      ισως να επιθυμεί το υπουργειο την φυσικη ανοσια στα παιδια..

  • να κάνετε ολοι σας τα εμβόλια για ανταλλάσσετε την ελευθερία σας με προνόμια που θα σας δίνει η μυστική απολυταρχική παγκόσμια διακυβέρνηση και αφήστε το ποτέ και εάν θα κλείσουν τα σχολεία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.