Επαναλειτουργεί  τις  επόμενες  ημέρες, το θεατρικό εργαστήρι  στον Ποντιακό  Σύλλογο Πτολεμαϊδας, με την τήρηση όλων  των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων και με  στόχο την γνωριμία με το θέατρο, καθώς και  την δημιουργική προσέγγιση της κίνησης και του αυτοσχεδιασμού.

Στο θεατρικό  εργαστήρι του Ποντιακού  Συλλόγου  Πτολεμαϊδας , αποφασίσθηκε να  λειτουργήσουν τμήματα  για αρχάριους, προχωρημένους καθώς και παιδικό  θεατρικό, στο  οποίο  οι συμμετέχοντες  θα έχουν τη  δυνατότητα να εκφραστούν  και να  ανακαλύψουν  τους δημιουργικούς , θεατρικούς  «δρόμους»  της ερμηνείας.

Η  ανάδειξη του θεάτρου και η  ανάπτυξη και του ποντιακού θεάτρου,  με μια σειρά από  ιδιαίτερα πετυχημένες  παραστάσεις στην ευρύτερη περιοχή  τα τελευταία χρόνια,  από αρκετούς συλλόγους και φορείς, είναι ένα ιδιαίτερα  ελπιδοφόρο στοιχείο, στο οποίο θέλει  να  συμμετέχει  θετικά- με κάθε δυνατό τρόπο-και ο Ποντιακός Σύλλογος Πτολεμαϊδας.

Για  το λόγο  αυτό, στο θεατρικό εργαστήρι  του  Συλλόγου, μπορεί  να εγγραφεί  οποιοσδήποτε, χωρίς να απαιτείται κάποια προηγούμενη επαφή με το θέατρο, τη μουσική η τη φωνή .

Οι  εγγραφές  στο θεατρικό εργαστήρι  του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας και  στα τμήματα  αρχαρίων, προχωρημένων  και του παιδικού, θα γίνονται μέχρι και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, καθημερινά  από τις  18.30 έως και τις 20.30  μ.μ ,  στο κτίριο του Συλλόγου , 25ης Μαρτίου και Γουμεράς , στην Πτολεμαϊδα.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις  , δίνονται στα τηλέφωνα, 6946556752, 6988250443 και 2463027067.

Δασκάλα στο εργαστήρι  θεάτρου , είναι η Γενοβέφα Βουνοτρυπίδου, σκηνοθέτης  του θεατρικού τμήματος  του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαϊδας.