Πρόσκληση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας προς εκπαιδευτικούς και μαθητές (αλλά και οποίον άλλον επιθυμεί) να εκφράσουν μέσα από ζωγραφιές το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων

19 Νοεμβρίου 2021
14:06
Κανένα σχόλιο

       Για άλλη μια χρονιά το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας  ανταποκρινόμενο στο ρόλο του ως στυλοβάτης της δημόσιας υγείας σ΄αυτήν την κρίσιμη περίοδο που βιώνουμε και θέλοντας να συμβάλλει στην καλύτερη φροντίδα των ασθενών του και την ενίσχυση τόσο της σωματικής και όσο και της ψυχική  τους υγείας , καλεί εκπαιδευτικούς και μαθητές (αλλά και οποίον άλλον επιθυμεί) να εκφράσουν μέσα από ζωγραφιές το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων  για αγάπη και υγεία για να μπορέσουμε να στολίσουμε με τις μοναδικές δημιουργίες των παιδιών τα μοναχικά δωμάτια των ασθενών μας μεταφέροντας μηνύματα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας.

   Οι  ζωγραφιές  μπορούν να σταλούν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο θέση Κουρί  ΤΚ 50200 υπόψη Κοινωνικής Υπηρεσίας τηλ:2463351533

                                                                                                 Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

     Η Διοίκηση του Νοσοκομείου                                                       Η Κοινωνική Υπηρεσία

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.