Η εκπομπή “Η ζωή αλλιώς” στα Γρεβενά με την Ίνα Ταράντου

19 Νοεμβρίου 2021
16:18
Κανένα σχόλιο
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της εκμπομπής “Η ζωή αλλιώς” με την Ίνα Ταράντου στα Γρεβενά. Πέντε ημέρες γεμάτες με ανθρώπους του Τόπου μας που ζουν, προσπαθούν και  έχουν να προτείνουν μια ζωή αλλιώς… Οι εκπομπές/ντοκιμαντέρ που αφορούν τα Γρεβενά θα είναι δύο στο σύνολό τους και θα προβληθούν την περίοδο των ερχόμενων εορτών. Με τη μία από αυτές να έχει επιλεχθεί να προβληθεί ανήμερα τα Χριστούγεννα συνδυάζοντας το εορταστικό κλίμα της περιόδου.

Δημιουργικά Γρεβενά γεμάτα μουσική, υπέροχη γαστρονομία, απαράμιλλη φύση αλλά κυρίως ανθρώπους που έχουν κάτι να προτείνουν, να μοιραστούν και πολλούς λόγους να προσκαλούν στη μοναδικότητα αυτού του τόπου.

Η @inatarantouταξιδεύει και βλέπει τη ζωή αλλιώς. Το ταξίδι είναι ο προορισμός και η ζωή βιώνεται μέσα από τα μάτια όσων συναντά.

Πράγματι “η ζωή αλλιώς” είναι ένα λαμπρό παράδειγμα τηλεοπτικών εκπομπών που ξεχωρίσουν στην ελληνική τηλεόραση. Η προβολή των Γρεβενών και των ανθρώπων τους σε τέτοιου επιπέδου εκπομπές, αποτελούν ξεχωριστή τιμή και περηφάνεια για όλους μας. Όχι μόνο για το αισθητικό αποτέλεσμα της άρτιας σκηνοθεσίας και παρουσίασης από τους συντελεστές της εκπομπής και την καταξιωμένη δημοσιογράφο Ίνα Ταράντου αλλά και για την καταγραφή στο θεματοφυλάκιο της ιστορίας των ντοκιμαντέρ που θα εκπροσωπούν τα Γρεβενά επάξια ως ένα τόπο πληρότητας, που ξεχωρίζει για τον τρόπο ζωής των ανθρώπων του, που δημιουργούν και προχωρούν!

Και οι δύο εκπομπές μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ1 θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά και μέσα από το ERTFLIX στον συνδεσμο: https://www.ertflix.gr/series/ser.119961-i-zoi-allios

 

 

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος

grevenart.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.