Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Resen με επικεφαλής τον νέο Δήμαρχο Jovan Tozievski 

20 Νοεμβρίου 2021
11:04
Κανένα σχόλιο

­

Αντιπροσωπεία του δήμου Resen που καλύπτει την Βορειομακεδονική πλευρά της λεκάνης των Πρεσπών με επικεφαλής τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Jovan Tozievski επισκεφτηκε τον δήμο Πρεσπών μετά από πρόσκληση του δημάρχου Πρεσπών Παναγιώτη Πασχαλίδη.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η εξέλιξη των έργων που εκτελούν από κοινού οι δύο δήμοι στα πλαίσια διασυνοριακών προγραμμάτων, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως λόγω της πανδημίας COVID-19 και συμφωνήθηκε να επιταχυνθούν οι ενέργειες που απαιτούνται έτσι ώστε να υπάρξει ομαλή και επιτυχημένη ολοκλήρωση όλων των σχετικών δράσεων το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης συζητήθηκαν οι ανάγκες των δύο δήμων και οι προοπτικές της νέας προγραμματικής περιόδου. Οι δύο Δήμαρχοι συζήτησαν τις εξελίξεις στο θέμα της διάνοιξης της συνοριακής διάβασης Λαιμού που αποτελεί αίτημα των κατοίκων της Πρέσπας και στις δύο πλευρές των συνόρων. Τέλος, συζητήθηκαν τα ζητήματα της προστασίας του περιβάλλοντος των Πρεσπών με ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της στάθμης της Μεγάλης Πρέσπας.

Ο Δήμαρχος Πρεσπών καλωσόρισε τον ομόλογό του τονίζοντας την άριστη συνεργασία που είχε με τους προκατόχους του, συνεργασία που απέδωσε καρπούς προς όφελος των δημοτών μας, και η οποία ελπίζει να συνεχιστεί και να διευρυνθεί στο μέλλον. Οι δύο Δήμαρχοι συμφώνησαν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση με ιδιαίτερη έμφαση στην διάνοιξη της συνοριακής διάβασης Λαιμού.

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.