«…και ο μήνας κλείνει με Jazz» – Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων της Jazz Κοζάνης διοργανώνει συναυλία την Τρίτη 23 Νοεμβρίου

22 Νοεμβρίου 2021
08:49

 

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων της Jazz Κοζάνης διοργανώνει συναυλία την Τρίτη 23 Νοεμβρίου, στις 9:00 μ.μ. στην Εναλλακτική Σκηνή του Δη.Πε.Θε. (είσοδος από το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας). Η συναυλία είναι η πρώτη του κύκλου …και ο μήνας κλείνει με Jazzμια σειρά συναυλιών με τη συμμετοχή κορυφαίων μουσικών από όλη την Ελληνική Σκηνή της Jazz, που θα ερμηνεύουν γνωστά κομμάτια της Jazz μουσικής.

Παίζουν οι μουσικοί:

Γιώργος Τζούκας, πλήκτρα

Κώστας Σαπαλίδης, κιθάρα

Δημήτρης Χριστώνης, μπάσο

Μανώλης Κουτσουνάνος, τύμπανα

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η είσοδος στο θέατρο πραγματοποιείται στους θεατές από 18 ετών και άνω με rapid test 48 ωρών ή μοριακό 72 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητας ή διπλώματος οδήγησης. Τα παιδιά έως 17 ετών εισέρχονται με self test 24 ωρών (ή πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον υπάρχει).

Πληροφορίες στην Αίθουσα Τέχνης, στα γραφεία του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, στο τηλέφωνο 24610 24062, εσωτ. 1

3 σχόλια

  • Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, δεν προβλέπεται είσοδος σε κλειστούς χώρους θεάτρων, κινηματογράφων και συναυλιών με rapid test. Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.