Σπάρτακος: “Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνεται με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή μας”

23 Νοεμβρίου 2021
08:56

 

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Η επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή μας, την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 και πολύ δε περισσότερο, οι ΔΥΣΜΕΝΕΣΤΑΤΕΣ εξελίξεις στα ενεργειακά ζητήματα (κλείσιμο λιγνιτικών μονάδων), επιβάλλουν: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνδιοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και καλεί κάθε έναν: εργαζόμενο-πολίτη-συνταξιούχο-άνεργο να συμμετέχει δυναμικά στην εν λόγω δράση για : ΤΗ ΔΕΗ, ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

Με νεότερη ανακοίνωση θα δοθούν οι λεπτομέρειες σχετικά με την ώρα και τον τόπο της διαμαρτυρίας.

Γραφείο Τύπου

20 σχόλια

  • Αναμνήσεις από το Μέλλον:
    «ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΘΑΒΕΤΑΙ Η ΔΕΗ»
    Κοζάνη: Mε φέρετρα υποδέχτηκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ [εικόνες & βίντεο]
    NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
    Μια διαφορετική υποδοχή ετοίμασαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη εργαζόμενοι της ΔΕΗ στην Κοζάνη. Ειδικότερα, αυτή την ώρα βρίσκονται στο εξωτερικό του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης έχοντας φέρετρο και κηδειόχαρτα καθώς εκεί πρόκειται να προσέλθει ο πρωθυπουργός για να πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ομιλία κατά την επίσκεψή του στο νομό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», έφεραν το φέρετρο και τα κηδειόχαρτα για να υποστηρίξουν ότι «παρουσία του Πρωθυπουργού «θάβεται» σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».!!!!!!!

  • Είστε οι τελευταίοι των Μοϊκανών τα λεγόμενα ρετιρέ του Ανδρέα, ευτυχώς σε λίγο καιρό θα είστε παρελθόν και θα γυρίζεται στις πλατείες της Κοζάνης και των Καϊλαρίων σαν κουφάρια και να μας θυμίζετε τι πλήρωνε αυτό το κράτος!

  • Μιλουν οι συριζαιοι για την δεη,γελανε τα φουγαρα και τα ορυχεια!!!!! Οι καταστροφεις της δεη που την καταχρεωσαν και στην ουσια την πτωχευσαν πανηγυρικα!!! Ευτυχως ειστε θλιβερο παρελθον για την χωρα!!!

    • Και πολυ καλα εκαναν και τον υποδεχτηκαν ετσι γιατι ο τσιπρας και ο τσιριζα αποδειχτηκαν οι μεγαλυτεροι νεκροθαφτες της δεη!!!

  • Γιατι να ειμαι εκει μαζι σας;τι σχεση εχω εγω ο φτωχος μ’ εσας τους υψηλομισθους ;μας χωριζει χαος και ευτυχως που θα παρω και τα 250 Ε,που μας ειπε χθες ο Μητσοτακης.Αν ΣΠΑΡΤΑΚΕ θελεις να μαθει ο λαος την αληθεια ανακοινωσε το μεσο μισθο που πληρωνει η ΔΕΗ στους εργαζομενους.Στον ετησιο ισολογισμο τα γραφει ολα.Οπως με καλεις εσυ στη συγκεντρωση ,σε καλω κι εγω στην ανακοινωση του μεσου μισθου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.