Ευχαριστήριο της ΑΕΠ Κοζάνης προς τους φιλάθλους, τις Αστυνομικές Αρχές και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης Σπύρο Διόγκαρη

23 Νοεμβρίου 2021
11:07

Το Σωματείο της ΑΕΠ Κοζάνης ευχαριστεί τις Αστυνομικές Αρχές και ιδιαίτερα τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. Σπύρο Διόγκαρη για τις άψογες συνθήκες που επικράτησαν στο χθεσινό τοπικό ντέρμπι.

Ιδιαίτερα η προσωπική παρουσία του κ. Διόγκαρη στο γήπεδο, ήταν καθοριστική για ένα αγώνα χωρίς την παραμικρή ένταση στο γήπεδο, που ήταν μετά από χρόνια, σχεδόν, γεμάτο από την παρουσία του φίλαθλου κοινού της περιοχής μας.


 

Κατάμεστο το γήπεδο της πόλης μας -επιτέλους- μετά από χρόνια.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το τοπικό ντέρμπι.

Τους ευχαριστεί επισης για το πολύ ευχάριστο κλίμα που δημιούργησαν, χωρίς ακρότητες, χωρίς βρισιές, χωρίς άσχημα συνθήματα και συνήθειες του κακού παρελθόντος.

Από τα ευχάριστα επίσης, η παρουσια παρά πολλών παιδιών, πολλών οικογενειών και πολλών γυναικών κάτι που δίνει ελπίδα και κουράγιο και ότι οι προσπάθειες της ΑΕΠ Κοζάνης να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο, αποφέρει ήδη καρπούς.

Στο χθεσινό μας αγώνα, τοποθετήθηκαν και τα πρώτα δερμάτινα καθίσματα -θα τοποθετηθούν και άλλα- ώστε οι κάτοχοι των διαρκείας (σε πρώτη φάση των VIP), να μπορούν να καθίσουν…σε κανονικές θέσεις, αφού δυστυχώς ακόμα οι συνθήκες στις κερκίδες δεν είναι και ότι καλύτερο.

Απόλαυσαν επίσης την παραμονή τους στις 2 αίθουσες υποδοχής που είχαν τοποθετηθεί στην πίσω πλευρά του γηπέδου, με ζεστά ποτά και διάφορα σνακς, τόσο οι κάτοχοι των διαρκείας VIP, όσο και οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας, αναγκάστηκε να αγωνιστεί στην ερασιτεχνική, από όλες τις πλευρές, Γ Εθνική, θα συνεχίσει τις προσπάθειες αναβάθμισης σε όλους τους τομείς. Τόσο αγωνιστικούς, όσο και κυρίως έξω αγωνιστικούς καθώς ζούμε πια στο 2021 και εμείς πρέπει να συμβάλλουμε και να προσπαθήσουμε για ένα ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

 

3 σχόλια

  • Φυσικά, συγχαρητήρια και για τη διαρκή χρήση μάσκας, με τους σχετικούς ελέγχους να είναι αυστηρότατοι, όπως είδαμε σε φωτογραφίες. Προφανώς, εντός γηπέδου, οι εμβολιασμένοι ούτε νοσούν, ούτε μεταδίδουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.