Κύριε Πρωθυπουργέ, Κύριε Μητσοτάκη,

   Μάθαμε ότι θα επισκεφθείτε την περιοχή μας ,την Παρασκευή στις 26 του μήνα.

   Κρίνουμε σκόπιμο πριν έρθετε να γνωρίζετε την εδώ κατάσταση έξω από την πληροφόρηση που σας δίνουν οι συνεργάτες σας ωραιοποιώντας τις εξελίξεις.

   Σας καλωσορίζουμε λοιπόν οι Συνταξιούχοι της ΔΕΗ της περιοχής,  που πέρασαν πολλές δεκαετίες  στους σταθμούς και τα ορυχεία ηλεκτροδοτώντας κοντά 70 χρόνια όλη τη χώρα με φτηνή και ασφαλή ενέργεια συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της χώρας και που εσείς με τις αποφάσεις σας τα κλείνετε πριν την ώρα τους και παρά το ότι η χώρα μας είναι απόλυτα συμβατή με τις διεθνείς συμφωνίες για το κλίμα και θα μπορούσαν  να λειτουργήσουν έως το 2040 όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

   Τα κλείνετε ξαφνικά όλα,  αφήνοντας τη χώρα απόλυτα εξαρτημένη από το φυσικό αέριο, και την περιοχή μας μετέωρη και σαστισμένη χωρίς καμία προετοιμασία για την επόμενη μέρα

   Καμαρώνετε ότι επί των ημερών σας η ΔΕΗ έγινε κερδοφόρα, κάνετε ότι δεν γνωρίζετε ότι η ΔΕΗ αφήνει τεράστιες υποχρεώσεις στην περιοχή, τις οποίες φορτώνει στο κράτος και στις πλάτες της περιοχής αφού στα σχέδια μετάβασης και στα ποσά που δίνονται περιλαμβάνονται και οι αποκαταστάσεις και υποχρεώσεις της ΔΕΗ και με τις τιμές του ρεύματος που εκτοξεύτηκαν στα ύψη.

   Κύριε  Μητσοτάκη σας καλωσορίζουν οι συνταξιούχοι γιατί μόνο εμείς θα μείνουμε στην περιοχή η οποία με τις αποφάσεις σας θα υποστεί οικονομική και πληθυσμιακή κατάρρευση σε ελάχιστο χρόνο αφού η ΔΕΗ κλείνει και τα δήθεν αναπτυξιακά σας προγράμματα και τα σχέδια μετάβασης είναι μόνο επί χάρτου.

   Σας καλωσορίζουμε στην περιοχή όπου το κλείσιμο της ΔΕΗ ακολουθεί κα τα  πόδας και το πανεπιστήμιο το οποίο συρρικνώθηκε κατά 50% μόλις μέσα σε ένα χρόνο.

   Στην περιοχή η οποία έχει ένα τριτοκοσμικό νοσοκομείο με εγκαταστάσεις μεσοπολέμου.

   Στην περιοχή την οποία πριν από τη ΔΕΗ εγκατέλειψε ο ΟΣΕ και δεν ακούμε τίποτα στα προγράμματά μας για το σιδηρόδρομο.

    Στην περιοχή όπου η σύνδεση  με τη Λάρισα και τη Βόρεια Μακεδονία είναι μιας άλλης εποχής και που μας παρουσιάζεται τον Ε65 ως έργο της Δυτικής Μακεδονίας  που θα λύσει όλα τα προβλήματα.

    Στην περιοχή όπου οι τηλεθερμάνσεις είναι στον αέρα προμηνύοντας εξελίξεις πολύ αρνητικές για την ασφαλή τροφοδοσία και τις τιμές.

    Εν κατακλείδι Κύριε Μητσοτάκη δεν μας είπατε κουβέντα προεκλογικά για όσα θα ακολουθούσουν με τις εξελίξεις στη ΔΕΗ για αυτό θα σας ετοιμάσουμε ένα θερμό καλωσόρισμα αντάξιο του μέλλοντος που ετοιμάζεται για την περιοχή μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ