kozan.gr: Δύο διασωληνωμένοι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με λοίμωξη του αναπνευστικού από κορωνοϊό, νοσηλεύονται εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) – Ποια είναι η γενικότερη εικόνα του νοσοκομείου σε ό,τι αφορά τις νοσηλείες με κορωνοϊό – Τι απαντά στο kozan.gr o Διοικητής του Μαμάτσειου Σ. Γκανάτσιος (Hχητικό)

24 Νοεμβρίου 2021
09:47

 

Δύο διασωληνωμένοι στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, με λοίμωξη του αναπνευστικού από κορωνοϊό, νοσηλεύονται εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, έχουν γίνει όλες εκείνες οι ενέργειες προκείμενου να μεταφερθούν σε ΜΕΘ, ωστόσο, αυτό θα συμβεί όταν βρεθεί διαθέσιμο κρεβάτι σε οποιοδήποτε νοσοκομείο. Την είδηση ως προς τον ένα ασθενή, επιβεβαίωσε  ο Διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος., ενώ λίγα λεπτά μετά τη συνέντευξη έφτασε η πληροφορία στο kozan.gr, ότι υπάρχει και δεύτερος διασωληνωμένος, εκτός ΜΕΘ.

12 σχόλια

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΤΙΣ Μ.Ε.Θ.,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ;ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ.

  • το σύστημα αντέχει δεν έχει ανάγκη ενίσχυσης….ΑΘ. ΠΛΕΥΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

    Δεν χρειαζόμαστε ΜΕΘ….ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
    αχρείαστη πολυτέλεια οι ΜΕΘ και Η παραπάνω ενίσχυση των νοσοκομείων….ΑΚΗΣ ΣΚΕΡΤΣΟΣ…
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΝΔ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ…ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ

  • Τα της απολιγνιτοποιησης ειναι ολα προγραμματισμενα και θα παρουν το δρομο τους.Εκεινο που πρεπει να ζητησουν απο τον κ.Μητσοτακη αυριο ειναι οι αυξηση των Μ.Ε.Θ.και κινητρα στους γιατρους για να ερθουν και στη Δ.Μακεδονια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.