Καταγγελία αναγνώστη: Eριξαν φόλες, στην ευρύτερη περιοχή Νεκροταφείων – Κρεββατάκια, της Κοζάνης, σκορπώντας το θάνατο σε δύο αδέσποτα ζώα

24 Νοεμβρίου 2021
11:35

 

Άνγωστοι έριξαν φόλες, στην ευρύτερη περιοχή Νεκροταφείων – Κρεββατάκια, της Κοζάνης, σκορπώντας το θάνατο σε δύο αδέσποτα ζώα ενώ αγνοούνται και κάποια ακόμη.

4 σχόλια

  • τι να πεις ανθρωποι με διαταραγμενη προσωπικοτητα,ανοητοι,θα καταθεσω μηνυση κατα παντως υπευθυνου,που θα παει θα πιαστουν

  • Πάλι τα ζωάκια την πλήρωσαν για την ανικανότητα του κράτους να μαζέψει όλα τα σκυλιά σε χώρους φύλαξης και να προχωρήσει σε ευθανασίες όταν δεν υιοθετούνται. Μερίδιο ευθύνης έχουν και οι άρρωστοι σκυλολάτρες αδέσποτων που κλείνουν τα μάτια στις επιθέσεις μεμονομένων σκύλων αλλά και από αγέλες και θεωρούν τα αδέσποτα ιερά τοτέμ. όχι δεν είναι ιερά τοτέμ και ούτε μπορούν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα ανάμεσα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.