Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ:   Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών Δευτέρα 29 Νοέμβρη 2021 – Για την υπερφορολόγηση των αναδρομικών – Για την υλοποίηση της Απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας για τις περικοπές των δώρων και των επικουρικών

24 Νοεμβρίου 2021
12:21
Κανένα σχόλιο

                  

   Συνάδελφοι το Σωματείο μας συμμετέχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Αθήνα μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου με αιχμή το θέμα της υπερφορολόγησης των αναδρομικών και την υλοποίηση της Απόφασης του Συμβουλίου  Επικρατείας για τις αντισυνταγματικές οι περικοπές των δώρων και των επικουρικών.

  Συνάδελφοι τα ποσά που δόθηκαν από τα αναδρομικά φορολογούνται με συντελεστές από 22 έως 45% αφού προστίθενται στα εισοδήματα του 2015 και του 2016. Στις φορολογικές κρατήσεις προστίθενται και τα πόσα της αλληλεγγύης που ξεκινούν από τρία και φτάνουν στο 10%

   Το αίτημά μας για τη μη φορολόγηση εδράζεται στο γεγονός ότι τα αναδρομικά που δόθηκαν με βάση τις αποφάσεις των δικαστηρίων έπρεπε να δοθούν νομίμως με τόκο  με 6% ανά έτος αντί αυτού δόθηκαν με Απόφαση της Κυβέρνησης άτοκα με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να μας ζητάνε πίσω τα μισά από όσα λεφτά δόθηκαν.

   Το Σωματείο μας αφού εξάντλησε  κάθε μέσον ενημέρωσης και διαμαρτυρίας  προχωρά σε συγκέντρωση μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου σαν έσχατο μέσον πίεσης προς την κυβέρνηση για να αναθεωρήσει τις αποφάσεις της.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΑΤΑΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                 ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ  ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.