Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας: “Καταγγέλλουμε τα ΜΑΤ της κυβέρνησης που προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη χημικών ουσιών ενάντια σε πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη”

26 Νοεμβρίου 2021
13:51
Καταγγέλλουμε τα ΜΑΤ της κυβέρνησης που προχώρησαν σε εκτεταμένη ρίψη χημικών ουσιών ενάντια σε πολίτες που διαδήλωναν ειρηνικά στα πλαίσια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στην Κοζάνη.
Ο πρωθυπουργός για άλλη μια φορά στάθηκε δειλός και αντί να συναντηθεί με τους πολίτες, επέλεξε να τους ψεκάσει με χημικά. Απέφυγε να συναντήσει τους εργαζομένους της ΔΕΗ που πέταξε στον δρόμο. Απέφυγε να συναντήσει τους υγειονομικούς του νοσοκομείου που παλεύουν μόνοι τους, ενάντια στον covid. Απέφυγε να συναντηθεί με το εργατικό κέντρο και τους παραγωγικούς φορείς που καταδίκασε με τα απανωτά lock down. Απέφυγε να συναντήσει φοιτητικούς συλλόγους και να εξηγήσει γιατί βάζει λουκέτο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Απέφυγε να συναντήσει το σωματείο συνταξιούχων και να λογοδοτήσει, καθώς επέλεξε να κόψει την 13η σύνταξη.
Οι ώρες της κυβέρνησης μετρούν αντίστροφα. Σήμερα κατάλαβε όλη η Δυτική Μακεδονία, ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλά, με μία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση. Έχουμε να κάνουμε με μία συμμορία αδίστακτων που λυμαίνονται τα κρατικά ταμία, εξυπηρετούν συμφέροντα και διαλύουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Αρχηγός της ακροδεξιάς συμμορίας είναι ο Κ. Μητσοτάκης που είχε το θράσος να επισκεφτεί την πόλη μας. Ο λαός της Κοζάνης απάντησε σήμερα με την δυναμική του παρουσία στην ΖΕΠ, υψώνοντας μαύρες σημαίες και στεφάνια κηδείας, ότι ο πρωθυπουργός είναι ανεπιθύμητος.
Καλούμε την νέα γενιά και τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, να ανατρέψει τις πολιτικές που διαλύουν την προοπτική και το μέλλον μας. Να αγωνιστούμε όλοι μαζί για μία αριστερή και προοδευτική διακυβέρνηση που θα θέσει ξανά στο προσκήνιο τις ανάγκες της κοινωνίας και τα όνειρα της νέας γενιάς!

11 σχόλια

  • Οι ώρες της κυβέρνησης μετρούν αντίστροφα. Σήμερα κατάλαβε όλη η Δυτική Μακεδονία, ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλά, με μία νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση. Έχουμε να κάνουμε με μία συμμορία αδίστακτων που λυμαίνονται τα κρατικά ταμία, εξυπηρετούν συμφέροντα και διαλύουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων. Αρχηγός της ακροδεξιάς συμμορίας είναι ο Κ. Μητσοτάκης που είχε το θράσος να επισκεφτεί την πόλη μας.

    Beautifulll!!!!! που έλεγε και ο Πανίκας στους Άγγλους, ή ελληνιστί όμορφααα!!!.

  • ήρθε τουρίστας με ένα τζιν σε συνάντηση παραγωγικών φορέων να κάτσει μία ώρα να ακούσει τους προβληματισμούς των επιχειρηματιών…..και η κοινωνία έχει πολλά παράπονα Κούλη και θα διαπιστώσεις σύντομα την ανταπόδοση του κόσμου στην κάλπη.

  • Φάνηκε πλέον ότι το ξέρουν και οι ιδιοι.μετρανε μέρες στην εξουσία.τωρα για μετά δεν ξέρω πάντως αυτοί κριθηκαν

    • Εκει στον συριζα εχετε ευσεβεις ποθους!! Τις επομενες εκλογες ο κυριακος θα τις κερισει με 15 μοναδες διαφορα απο τον τσιπροκιο!!!!

      • Ζήσε τον μύθο σου εκεί πέρα καλά είναι μωρέ
        Κι όταν έρθουν εκλογές κρύψου να μην δεις την ήττα του Ζήκου της Πάρνηθας.

        • Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται, μέχρι τις εκλογές αν είστε τρίτο κόμμα να πείτε και ευχαριστώ. Νταουλιερη δες του Σουνίου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.