kozan.gr: Την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη στην Κοζάνη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας

27 Νοεμβρίου 2021
14:23

Την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη στην Κοζάνη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας. Όπως αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο kozan.gr ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να οργανωθεί η επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού στην περιοχή.

43 σχόλια

  • αναμένουμε τους συνδικαλισταράδες και σωματεία (αδαμίδης, ΔΕΥΑΚ, ΠΑΜΕ Κομμωτές κ.λ.π.) της περιοχής να διαμαρτυρηθούν για το ξεπούλημα της ΔΕΗ που συνεχίστηκε κανονικά και τις μέρες σύριζα και έδωσε πάσα στην ΝΔ στο σήμερα

    • πάσα ξεπάσα το γκολ σας το έβαλε
      ο Μητσοτακης και σας δερνει στην κοζάνη
      και μιλαει με οποιον θελει και με οποιν
      του αρέσει
      αλλα παλι σου φταιει ο τσιπρας
      αρα δεν σου φτανει το δουλεμα απο
      τον μητσοτάκη θελεις κι αλλο
      μπραβο πανμεγιστε νεοδηκράτη

  • Μετά τον εντολοδόχο της γνωστής Λέσχης, που έκανε κουρελόπανο το Σύνταγμα έρχεται και το «Ψυχοπαίδι» της Μέρκελ !!

    • το ντελίβερι μπόι των Αμερικανών,Ο Τσίπρας, δίπλα στον Τραμπ, ναι στον Τραμπ, να λέει ότι «μοιράζεται τις ίδιες αρχές και αξίες» μαζί του!!!
      (ο Αριστερός !!!!)

  • Παιδια βγειτε ολοι με τις σημαιες στα μπαλκονια να υποδεχθουμε τον μεγαλο ηγετη,τον σωτηρα μας!!!! Και ολοι απο ενα τσουβαλι στα χερια γιατι θα μοιρασει πολυ χρημα ο μεγας ηγετης!!! Χαχαχαχαχα…..χα!!!!!!

  • Όλοι οι πιστοί υπηρέτες των Γερμανών θα περάσουν με την σειρά από την Κοζάνη. Πρώτα ο Μητσοτάκης, σήμερα ο Παπανδρέου την Τετάρτη ο τσιπρας.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝ ΧΟΛΗ ΚΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ…..

      • Μαρια βολεψακιας δεν ειμαι αλλα απο τους 30 εκει εξω ψαξε καλα να δεις πως και που δουλεψε και αν δουλεψε ο καθενας τους και το ποθεν εσχες τους και μετα μιλα για βολεμα…

    • Καλη η προπαγανδα σου δεξιουλη βολεψακια αλλα δεν εχει δρακο. 30 ατομα μπορει να ηταν οι αυλικοι του αρνητη των ποθεν εσχες που τον υποδεχτηκαν προχθες , που ειχε το θρασος ο καταστροφεας να ρθει και στην Κοζανη μετα την καταστροφη που προκαλεσε.
      Αυτοι που εφαγαν τα χημικα με εντολη Μητσοτακη στα 3 χιλιομετρα μακρυα ξερουν καλα ποσοι ηταν.

      Αλλα εσυ προφανως θα ησουν μεσα με τους αυλικους του Κουλη και δεν τα ειδες αυτα ε?

  • Και θα έλθει και θα κυκλοφορεί άνετα στον πεζόδρομο και θα πιεί καφε σε κεντρική καφετέρια,οχι όπως ο μητσοτάκης που έφερε καφέ μαζί του απ του Μαξιμου!
    Στο τρυπάδικαλικαντζαράκια πρώιμα!
    Ηταν και θα ειναι ο ΗΓΕΤΗΣ,σαμαρομπογδανοκούληδες

  • Μηπως φταιει ο Τσίπρας που ο σαμαρας η ο Δενδιας η η κεραμεως περιμενουν τον κούλη στη γωνία;
    Μάλλον ο Δένδιας….στα διανυκτερεύοντα για καραμελίτσες τωρα
    Τραγκοπλευροβορίδηδες,αδώνιδες!

  • Θα αλλαξουμε τον Τσιπρα με τον γυαλογεννημένο…οταν ο μητσοτακης θα σας χορτασει με επιδοματα απο το Ανακαμψης,με την κατρακύλα που πήρε η Ελλαδα μας παλι ο Τσίπρας θα σας φταιει,δεξιούληδες που ψηφίζετε παραδοσιακά τιποτουληδες- κούληδες

    • Άρχισες πάλι τις γνωστές σου μπούρδες ? Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι ο Νταουλιερης θα δώσει λύση στα προβλήματα της Κοζάνης ? Έχεις συναίσθηση για ποιον μιλάμε ? Είναι μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα . Ένας πολιτικός που δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες στον Ελληνικό λαό , τις οποίες όχι μόνο δεν υλιοποιησε αλλά έφερε από πάνω και αλλά δυσβάσταχτα μέτρα με το τέταρτο μνημόνιο ,στο οποίο περιλαμβάνετε και η πώληση της ΔΕΗ . Γυρνά στο ΠΑΣΟΚ εκεί εξάλλου ήσουν όλα τα χρόνια , είσαι μεγάλος για φασόν αριστερούλης .

      • Τρολακι, θα σου πω μια πεντάδα χειρότερους έτσι για αρχή και αν θες συνεχίζω αργότερα:
        Μητσοτάκης (όποιον προτιμάς, εγώ προτιμώ τον Κούλη)
        Σαμαράς
        Σημίτης
        Καραμανλής (Κωστάκης)
        Παπανδρέου (Γιωργάκης)
        Ο Τσίπρας μπροστά τους είναι τιτανομέγιστος!!!

      • Να σε ρωτήσω κάτι, έχεις ψηφίσει κάτι άλλο πέρα απο ΝΔ σε όλα αυτά τα χρόνια που ψηφίζεις;

  • Και ο Αλεξης θα ελθει και καφε θα πιει στην πλατεια και με νεους και γερους θα συναντηθει και σεις θα καθεστε στα παγκαγκια με καφε σε πλαστικο και θα περιμενετε τον μητσοτακη να σας δωσει κανενα επιδομα,μιας και τα επιδοματα του Αλεξη σας βρωμούσαν και μύριζαν,ασε που οι πιο πολλοι απο σας ψηφισατε Τσιπρα και μετα μητσοτακη για κανενα φραγκο παραπανω σε επιδομα

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ
    συνονθύλευμα από εισαγόμενες ιδεοληψίες, έχει φλάμπουρο τον μηδενισμό κάθε ποιότητας ζωής που έχει σχέση με πατρίδα, γλώσσα, λαϊκή παράδοση.

    O ΤΣΙΠΡΑΣ σε συνέντευξη στο Γαλλικό περιοδικό ΛΕ ΠΟΥΕΝ: «Μερικές φορές είναι απαραίτητο να πάμε ενάντια στην πλειοψηφία», !
    θυμίζει τη φράση που είπε ο Γ.Γκέμπελς (Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ) το 1939: «Δεν είναι απαραίτητο να ακούμε πάντα την πλειοψηφία, γιατί μερικές φορές παρασύρεται».

  • Δεν υπήρξε χειρότερος πρωθυπουργός από τον Τσίπρα . Βέβαια αυτό που είναι το ποιο λυπηρό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι ,αφελεις λογικά ,που τον πιστεύουν ακόμα .

  • Το μόνο σίγουρο είναι θα δημιουργηθεί μια σύγχιση στις φωτογραφίες γιατί πολλοί από τους ζαιους που ήταν στο ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκαν στον γαπ και τώρα ξανά θα εμφανιστούν πάλι στον Τσίπρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.