kozan.gr: Πρόεδρος Σπάρτακου, Μ. Μόσχου: “Ντροπή και μόνο ντροπή, για τους αυτoδιοικητικούς της περιοχής μας, με εξαίρεση τον δήμαρχο Εορδαίας και τον δήμαρχο Σερβίων”

27 Νοεμβρίου 2021
18:53

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Πρόεδρος του Σπάρτακου, Μ. Μόσχου, με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση εργασίας στην Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας για την απολιγνιτοποίηση αναφέρει: “Ντροπή και μόνο ντροπή, για τους αυτoδιοικητικούς της περιοχής μας, με εξαίρεση τον δήμαρχο Εορδαίας και τον δημαρχο Σερβίων. Όλοι οι άλλοι επιβράβευσαν τον πρωθυπουργό για την ταφόπλακα που θέλει να βάλει στην περιοχή μας”.

27 σχόλια

  • Ας μη ξεχνάμε πως η αποβιομηχανοποίηση και η ανεργία, έχουν υπεύθυνο την οικογένεια Μητσοτάκη.
    Το 1990-1993 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διέλυσε την ΑΕΒΑΛ, τη ΜΑΒΕ τα ΕΛΣΙ. Ταφόπλακα στην ΑΕΒΑΛ έβαλε η Διαμαντοπούλου επί Σημίτη.
    Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαλύει τις τοπικές μονάδες της ΔΕΗ.

    Από τις χιλιάδες θέσεις εργασίας των ΑΕΒΑΛ, ΜΑΒΕ και ΕΛΣΙ δεν αναπληρώθηκε καμιά. Το ίδιο θα γίνει με τη ΔΕΗ.

    Οι τοπικοί άρχοντες και ο λαός της περιοχής μας να είναι σε εγρήγορση, καθώς ο Κυριάκος μίλησε για “εξορθολογισμό” των νοσοκομείων της περιοχής…

      • Σωστός σε τι που έκλεισαν παθητικές βιομηχανίες για να μην πληρώνει τα σπασμένα ο Ελληνικός λαός; όταν η αεβαλ πούλαγε το τσουβάλι το λίπασμα 5000 χιλιάδες δραχμές και το έφερναν οι γεωπόνοι με 2500 από τη Βουλγαρία από που έπρεπε οι αγρότες να το παίρνουν;

        • Επειδη καποιοι δεν μπορουσαν δηλαδη να το παιρνουν απ την Αεβαλ και το επαιρναν απ την Βουλγαρια δηλαδη μας λες οτι επρεπε να κλεισει? Τι ωραια λογικη… ας εκανε αυξησεις μισθων τοτε ο μπαμπακας ο αποστατης τοτε που ειχε την πρωθυπουργια για να μπορουν ολοι να το παιρνουν με 5000 χιλιαδες. Τοσο απλα!
          Ας εδινε κι αλλες ενδιαμεσες διευκολυνσεις στον κοσμο που πειναγε τοτε γιατι και τοτε καποιοι ανθρωποι πεινουσαν οπως και σημερα και τους τσακιζε στην φορολογια το Μητσοτακεικο.

          Ασε ρε μεγαλε το παραμυθι μην πας να μαζεψεις τα ασυμαζευτα
          οπου εχει ανακατευτει το Μητσοτακεικο ειδικα σε τετοια θεματα παντα εφερνε καταστροφη και δυστυχια στον κοσμο. Ακομα και οι Καραμανληδες που ηταν κι αυτοι δεξιοι δεν τα εκαναν αυτα τα πραγματα

          • Δηλαδή για συνεχίσουν κάποιοι να περνούν τους παχυλούς μισθούς έπρεπε όλος ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τα σπασμένα. Όχι να γίνει εξυγίανση. Δώστε και σε μένα τότε ένα τέτοιο μισθό και να βάλω εσένα να με πληρώνεις.

          • Έτσι σας μάθανε; αυξήσεις μισθών αύξηση του χρέους και μετά χρεωκοπία. Ωραίο μυαλά, γιαυτο πληρώνουμε τα δικά σας σπασμένα.

          • Όλοι πληρώνουμε φόρους άρα τότε θέλουμε και ανάλογους μισθούς της αεβαλ και της δεη. Ακόμα αυτές οι επιχειρήσεις ήταν για τους λίγους δεν είχαμε όλοι τις ίδιες ευκαιρίες.

        • Τότε πουληστε τα πάντα …να εξαρτώνται από όλα κράτη…να γίνουμε αποικία..να αγοράζουμε ρεύμα από την Αλβανία γιατί είναι πιο φτηνό…λιπάσματα από τη Βουλγαρία γιατί είναι πιο φτηνά…σιτάρι από Ρουμανία γιατί τα χωράφια μας τα σπείραμε φωτό φωτοβολταϊκά…ΟΤΕ στη Γερμανία γιατι φταίνε οι συνδικαλιστες…και μετά να στέλνουμε δέματα στα παιδιά μας που σπούδασαν στην Ελλάδα και βολοδερνουν στην Γερμανία Σουηδία
          Αγγλία και παντού στον κόσμο…νιώσε υπερήφανος νιώσε δικαιωμένος που κλείσανε πουλήθηκανε τα πάντα …

          • Όχι φίλε να μειωθούν τα έξοδα της επιχείρησης, μισθοί κλπ για μειωθεί το κόστος του προϊόντος. Ποιος εργαζόμενος το δέχεται κανένας, δες δεη, άρα η επιχείρηση κάποια στιγμή λόγο χρεών θα κλείσει.

          • Για να γίνει μια επιχείρηση ανταγωνιστή πρέπει να γίνουν θυσίες και εξορθολογισμος του τρόπου λειτουργίας της. Ποιος Έλληνας θα το κάνει; πάρε παράδειγμα τη ΔΕΗ, τώρα βγαίνουν και φωνάζουν είναι αργά και πάλι δεν είναι διατεθημενοι να κάνουν θυσίες.

  • Αυτοί που κατέθεσαν τα στεφάνια στο μνημείο των ηρώων μάλλον από ιστορία είναι πέρα για πέρα άσχετοι….ας το κατεθεταν στο Δημαρχείο μιας και ο Δήμαρχος συμφωνεί με της Θέσεις του Πρωθυπουργού…..Ντροπή τους είναι για λύπηση το λιγότερο….

  • Ακομα δεν πηρατε χαμπαρι πως ο λαος δε σας ακολουθει;Αυτο πρεπει να σας προβληματιζει πανω απο ολα.Τι συμβαινει και δε σας θελει ο λαος;Αν ο λαος ηταν μαζι σας επρεπε χθες να ξεσηκωθουν και οι πετρες,αλλα δυστυχως.Μηπως φταιει η συμπεριφορα καποιων;Μηπως δεν ενδιαφερθηκατε σχεδον καθολου τις καλες εποχες για παιδεια,υγεια,συγκοινωνιες,απομονωση κλπ;Τι τελος παντων συμβαινει;Εδω καταστρεφεται η περιοχη και οι περισσοτεροι σφυριζουν αδιαφορα.

  • Οι δημαρχοι δεν ειναι ανοητοι,εχουν καταλαβει οτι η πλειοψηφια του κοσμου ειναι υπερ της απολιγνιτοποιησης για αυτο και δεν αντιδρουν!!! Οι μονοι που ειναι αντιθετοι ειναι οι συνδικαλιστες για προφανης λογους και κατι κοματαρχες παλαιας κοπης!!!

  • ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟ 1950),ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΟΡΙΖΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ(ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ) ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ,ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΥΣ,ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΑΝΕ.ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ:ΨΗΦΙΣΕ Κ.Κ.Ε.,ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΘΕΛΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ(ΕΛΕΓΚΤΗ) ΨΗΦΙΣΕ:ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Κ.ΜΟΣΧΟΣ(ΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ?),ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΑ.

  • Πως φαινεται οτι εχεις προτυπο τον πολακη!!! Χαχαχα……χα!!!! Εσυ μπορει να εισαι καλος στην ορθογραφια αλλα απο ευγενεια και τροπους πασχεις!!!! Αλλωστε τα επιχειρηματα των συριζαιων ειναι μονο προσβολες και τιποτε αλλο! Ευτυχως για την ελλαδα μας δεν προκειτε ποτε να ξανακυβερνησετε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.