Επιστολή σχετικά με τη Μαιευτική του Μαμάτσειου

27 Νοεμβρίου 2021
19:35

Απευθύνομαι στους υπεύθυνους του Γ.Ν ΚΟΖΑΝΗΣ που αποφάσισαν ξαφνικά να μετατρέψουν τη μαιευτική σε πτέρυγα covid. Όλες εμείς που μας παρακολουθούν γυναικολόγοι του Μαμάτσειου τι θα απογίνουμε? Είμαστε υποχρεωμένες να πηγαίνουμε σε εξωτερικά ιατρεία και να πληρώνουμε? Ή θα πρέπει να τρέχουμε στην κατάσταση μας σε άλλες κοντινές περιοχές όπως Γρεβενά ή Θεσσαλονίκη?

Επίσης, δεν μπορώ να καταλάβω την προχειρότητα της κατάστασης! Εν μια νυκτί, πήραν μια τέτοια απόφαση χωρίς να σκεφτούν όλες εμείς οι εγκυμονούσες τι θα απογίνουμε! Και στην τελική ας μετέτρεπαν άλλη κλινική σε COVID! Δεν μπορεί μόνο ο Κορωναίος να αντιμετωπίζεται σα μια σοβαρή νόσος και όλα τα υπόλοιπα να τα θεωρούμε δευτερευούσης σημασίας! Μιλάμε για γεννά και είναι κάτι που δε χωράει αναβολή ούτε συνεχείς αλλαγές γυναικολόγων και κλινικών.

15 σχόλια

  • Αυτά πες τα στους ανεύθυνους ανεμβολίαστους, που και δεν δέχονται τις ιατρικές λύσεις και επιβαρύνουν το σύστημα.

    • Το τι θα κάνω στον ευατο μου είμαι υπεύθυνος εγώ εσύ αφού έκανες το εμβόλιο από τι φοβάστε; Καλό είναι οι τηλεόραση να κλείσει αλλά…….

    • Έχει γίνει πλέον καραμέλα!!!! Για οποιαδήποτε αδυναμία του κράτους φταίνε πλέον οι ανεμβολίαστοι. Λες και τόσα χρόνια πριν τον covid το ΕΣΥ ευημερούσε με το πλήθος των ιατρών, τα εκπληκτικά νοσοκομεία και τις υπερσύγχρονες πτέρυγες κλινικών.

    • 2η φορά
      Το Περιοδικό Spectator δημοσίευσε ένα άρθρο που αναφέρει επίσημα στοιχεία από τη Δημόσια Υγεία της Αγγλίας, το οποίο αναφέρει ότι για τους άνω των 30 ετών, «τα ποσοστά μόλυνσης covid ανά 100.000 είναι τώρα υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων από τους ανεμβολίαστους
      Το άρθρο, γραμμένο από τον Lionel Shriver, έχει τίτλο «Το παράλογο θέατρο των πιστοποιητικών εμβολιασμού».
      «Συνεπώς, όλα τα συστήματα Covid-απαρτχάιντ ( καταδικαστικής διάκρισης) είναι αδικαιολόγητα». 19-11-21

  • Ο κόσμος επιμένει και συνεχίζει να ρωτάει κ.Γκανατσιο για την τύχη της Μαυευτικης κλινικής.
    Εσείς θα συνεχίσετε να τον αγνοείται;;;

    • “Αγνοείτε” ανορθόγραφε. Επίσης αναρωτιέμαι αν όλα τα γράφει ο “κόσμος” ή το προσωπικό…. Γιατί είχαμε φτάσει κ στην άλλη άκρη : ναρχονται από τα πέριξ κρατίδια να γεννούν εδώ κ να φεύγουν. Τόσο καλά.

      • Αυτό σε πείραξε εσένα, η ορθογραφία μορφωμενε υπαλληλισκο. Τρεις λαλούν κ δύο χορεύουν… Κ που είναι ακριβώς το πρόβλημα στο να έρχονται από γειτονικές πόλεις και να γεννάνε στο νοσοκομείο μας δεν κατάλαβα. Μήπως εσύ ανήκεις στο προσωπικό του νοσοκομείου κ σε ζόριζει αυτό για κάποιο λόγο??

  • Μπορείς να πας και στο Ηράκλειο Κρήτης να σε παρακολουθούν εάν θέλεις απλά υπάρχει μαιευτική κλινική και στα 25 χλμ δωρεάν. Δεν λέω πια είναι μια και είναι μυστικό.

  • Ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική υπόθεση του καθενός .η τύχη όμως και η εύρυθμη λειτουργία μίας τόσο ευαίσθητης κλινικής όπως είναι η μαιευτική γυναικολογική κλινική αποτελεί ζήτημα της κοινωνίας και των διοικούντων. για άλλη μια φορά καλείται να παύσει την λειτουργία της για να γίνει κοβιντ!!!!

  • Ό εμβολιασμός αποτελεί προσωπική επιλογή του καθενός.η αναστολή όμως της λειτουργίας μιας τόσο ευαίσθητης κλινικής όπως είναι η μαιευτική γυναικολογική κλινική αποτελεί ζήτημα της κοινωνίας και των διοικούντων του νοσοκομείου….οι γυναίκες ζητούν να δοθουν επίσημα απαντήσεις στα ερωτήματα τούς από τους διοικούντες…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.