kozan.gr: Κυριακή 28 Νοεμβρίου: 69 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 23 στην Π.Ε. Καστοριάς, 33 στην Π.Ε. Φλώρινας, 13 στην Π.Ε. Γρεβενών – 3823 συνολικά στην χώρα

28 Νοεμβρίου 2021
17:36

 

Κυριακή 28 Νοεμβρίου: 69 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 23 στην Π.Ε. Καστοριάς, 33 στην Π.Ε. Φλώρινας, 13 στην Π.Ε. Γρεβενών – 3823 συνολικά στην χώρα

 

4 σχόλια

  • ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ.ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΜΑΔΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

  • Οταν οι καταστηματαρχες εστίασης και μπαρ είναι ανεμβολίαστοι, τι περιμένετε να γίνει; Δεν είναι μόνο οι υγειονομικοί που έρχονται σε επαφή με κόσμο και τους υποχρέωσαν με νόμο να εμβολιαστούν για να είναι οι ασθενείς ασφαλείς. Είναι και οι ιδιοκτητες μπαρ και φαγάδικων που έρχονται σε επαφή με όλο τον πληθυσμό της χώρας. Πρέπει με νόμο να τους υποχρεώσουν να εμβολιαστούν. Ζούμε τον παραλογισμό εξαιτιας των αρνητών.

    • Τόσο άσχετος είσαι με την πραγματικότητα εσύ;
      Δεν γνωρίζεις ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους τον ιό;
      Και μάλιστα οι πρώτοι διαθέτουν μια ψευδαίσθηση ασφαλείας και επιπλέον δεν υποβάλλονται τακτικά σε τεστ όπως οι δεύτεροι;
      Τι σχόλιό σου εκτός από άστοχο είναι και σφόδρα διχαστικό.
      Λυπάμαι για την περίπτωσ+ σου.

  • Με μια περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βλέπουμε πως μετά από κάποια ώρα, δε φοράνε μάσκες ούτε οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά μαγαζιά. Και μπαίνουν και πολλά άτομα χωρίς έλεγχο. Δεν το κρύβουν άλλωστε. Αντιθέτως το καμαρώνουν γιατί έχουν “γνωστούς”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.