Για το πρόβατο Φλώρινας μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα (Bίντεο)

28 Νοεμβρίου 2021
22:51

 

Για το πρόβατο Φλώρινας μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα. Μιλώντας με νέους ανθρώπους και αναφερόμενος στην πρωτογενή παραγωγή, ασχολήθηκε με τις αυτόχθονες φυλές και συγκεκριμένα για την φυλή προβάτων της Φλώρινας. Εντυπωσιάσθηκε για την πίστη και τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων στις αυτόχθονες φυλές. Σχολίασε την καινοτομία που μπορούν και εφαρμόζουν σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο. Τέλος μίλησε για την ολοκληρωμένη εικόνα που υπάρχει στην ανάπτυξη του εγχειρήματος της διάσωσης και ανάδειξης των προβάτων της φυλής Φλώρινας.

Β. Άμπας – Πρώην Αντιπεριφερειάρχης

 

5 σχόλια

  • Μιλησε για το προβατο της Φλωρινας,τα ρωτησαν τα προβατα αν θελουν να μιλαει ο μητσοτακης για εκεινα;
    Ποια ειναι τελικα τα προβατα;
    Μιλησε στα Γιαννενα για τα προβατα

  • Ποιος άλλος θα μπορούσε να μιλήσει καλύτερα για πρόβατα
    Είναι ιδικοί στο Μητσοτακέικο στα Πρόβατα. Είναι οι μοναδικοί τσοπάνηδες που κατάφεραν τα πρόβατα να ζουν με κοπανιστό Αέρα, και να δίνουν όλο τους το γάλα.
    Κατάφεραν να είναι μαντρωμένα χωρείς μάντρα.
    Κατάφεραν τα πρόβατα να γδέρνονται και να σφάζονται μόνα τους.
    Βέβαια σε αυτό βοήθησαν τα ποιο πιστά σκυλιά, τα Κομματύσκυλα, και οι τσοπανάκοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.