Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανησυχούν για το μέλλον τους – Τι δηλώνει στην ΕΡΤ3 ο μόνιμος εργαζόμενος στην ΔΕΗ Ιωάννης Φασίδης (Βίντεο)

29 Νοεμβρίου 2021
23:07

 

Σε απόγνωση είναι και οι εργαζόμενοι στην Δυτική Μακεδονία. Γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και εκπαιδεύτηκαν γύρω απο το λιγνίτη. Και ενώ είναι ακόμα σε παραγωγική ηλικία είτε έχουν μείνει άνεργοι, είτε καλούνται να αλλάξουν αντικείμενο. Τι δηλώνει στην ΕΡΤ3 ο μόνιμος εργαζόμενος στην ΔΕΗ Ιωάννης Φασίδης

23 σχόλια

  • Ειδα ολη την εκπομπη και νωμιζω οτι ο Γιαννης και το αλλο το παιδι τα ειπαν οπως ακριβως επρεπε να ακουστουν για την περιοχη μας….

  • Γιάννης Φασίδης. Από τους πιο παραγωγικούς συνδικαλιστές του τόπου μας. Απογείωσε την τράπεζα αίματος και “γρασσάρει” πολλές καρέκλες που τρίζουν από τους ομοίους του που καρπώνονται δυστυχώς τις δικές του επιτυχίες στον συνδικαλιστικό κόσμο. Μπράβο σου Γιάννη!!!

    • Σοβαρά τώρα; Συνδικαλιστής και παραγωγικός δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν τη ΔΕΗ.

      • Μην βάζεις όλους τους ανθρώπους στην ίδια κατηγορία Ανώνυμε. Αν παρακολουθήσεις την πορεία του Φασίδη, θα διαπιστώσεις ότι αυτός ο τόπος έχει και ανθρώπους που νοιάζονται ανιδιοτελώς. Ήταν η φωνή της Κοζάνης στην εκπομπή. Δεν είδα κάποιον από αυτούς που ψηφίζουμε εκεί. Τον δήμαρχο Μεγαλόπολης τον είδατε; Περίμενα και από εδώ κάποιον αλλά δεν εθεάθη. Ευτυχώς έχουμε και τον Φασίδη να λέμε!!

  • Εμ…με αυτον τον αρνητη αληθειας και πραγματικοτητας που ψηφισαν καποιοι βολεμενοι και χρησιμα μπεεε πριν 2,5 χρονια περιπου λογικο ειναι να ανησυχουν οι ανθρωποι.

    • Με αυτόν τον καημό θα μείνεις για πολλά πολλά χρόνια ακόμα. Αντί να γράψεις κάτι σχετικό με το θέμα στον κόσμο σου.

      • Μα σχετικο ειναι αυτο που εγραψα
        αλλο που εσυ δεν το αντιλαμβανεσαι γιατι οι μπλε κομματικες παροπιδες που φορας δεν σου επιτρεπουν να δεις καθαρα το τι κανει ο πρωθυπουργος σου που ψηφισες (ο θεος να τον κανει)

  • Οι μόνιμοι δεν έχουν λόγο ανησυχίας. Θα τους πάρουν από την ΔΕΗ και θα τους παν στην περιφέρεια. Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα θα βιώσουν μια κόλαση εκμετάλλευσης, ανεργίας και για πολλούς ξεριζωμου από τον τόπο τους.

    • Στην περιφέρεια και στο δημόσιο με ενιαίο μισθολόγιο οι ΔΕ παίρνουν 700-800 ευρώ(με 10 χρόνια προϋπηρεσία π.χ),αυτοί παίρνουν από 1500 και πάνω για αυτό καίγονται.

  • ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕς ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΙΟΠΑΛΙΟΙ?ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ?ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΑΖΕΙ?ΚΑΝΟΝΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΝΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ..ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ Ε?ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΑΧΑΡΕΩΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ..4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΟΙ..ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ..

  • Μας “δουλευετε”????? ΠΛΗΡΗΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΧΘΕΣ και εννιαιο μισθολογιο σε ολους σας – ΤΙ ΔΕΝ “ΒΟΛΕΥΕΙ”?????
    Μία εργασιακή “ζωή” δική σας τρεις του απλού κοσμάκη……….
    Τοτε να σας δω για τι και ποιον νοιαζεστε
    ΕΧΕΤΕ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ με τις διαχρονικες υπεροπτικες φαρισαικες συμπεριφορες σας…….

    • Αναφέρεσαι φίλε σε κάποιους συγκεκριμένους τεμπέληδες/χαραμοφάηδες που γνωρίζεις? Τα έβαλες με την άτιμη την κοινωνία?
      Ε, να λοιπόν, αυτό είμαστε και είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Αντί να στηρίξουμε τους λίγους και καλούς μήπως και αλλάξει κάτι προς το καλύτερο, κρίνουμε και αυτούς που δεν γνωρίζουμε τι και ποιοι είναι. Βολέψου κι εσύ στην βολική άγνοιά σου λοιπόν…

      • Με καμιά κοινωνία δεν τα βάζω και να μη χρησιμοποιούν οι “δεητζήδες” ότι κόπτονται για την κοινωνία………… ΦΤΑΝΕΙ Ο “ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ” δεν περνάει πλέον……… ΕΝΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ………..

        • Εχεις μπλεξει τα μπουτια σου εσυ
          που κολλαει το ενιαιο μισθολογιο που ζητας με την απολιγνιτοποιηση?
          Η για να στο πω διαφορετικα
          επειδη θελεις εσυ και μερικοι αλλοι αντε να το πω οτι θελω κι εγω… ενιαιο μισθολογιο για ολους αυτο τι σημαινει οτι πρεπει να ζηταω και το κλεισιμο μιας επειχηρησης που για πανω απο 60 χρονια δινει ψωμι σε τοσο κοσμο? Κανεις δεν πηγε μπροστα με την ”λογικη” ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι. Θες να κανεις μεταρυθμισεις και τα σχετικα κανε… αλλα οχι αυτο το χαλι που παει να επιβαλει ο κλοουν της Παρνηθας και το επικινδυνο επιτελειο του ομως.

    • Προσπαθεί να καλύψει τοις βλακιες των Δεητζιδων του παρελθόντος λες και ο κόσμος κύματα Οταν κατέβαζε τους διακόπτες οταν απειλούσε τους παντες με το σινδικαταο αστούς τώρα να πλυρονουν τοις βλακιες του παρελθόντος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.