Ν. Ανδρουλάκης, στο χθεσινό debate του KIΝΑΛ, για πράσινη μετάβαση και ενεργειακή φτώχεια

30 Νοεμβρίου 2021
05:23

Το υψηλό κόστος της πράσινης μετάβασης αναφέρθηκε από τον Νίκο Ανδρουλάκη στο χθεσινό debate του KIΝΑΛ, ο οποίος μάλιστα δεν ξέχασε να μιλήσει για το υψηλό ποσοστό της ενεργειακής φτώχειας και να απευθύνει ερώτηση στον Χάρη Καστανίδη για την Δυτική Μακεδονία. Παρά την αντικυβερνητική ρητορική το πολιτικό μήνυμα ήταν, όχι στην συνεργασία με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικα ένα ενδιαφέρον debate με ενωτικό τόνο για τον χώρο και θετική έκπληξη του Παύλο Χρηστίδη.

www.worldenegynews.gr

2 σχόλια

  • Θα ψήφιζα Ανδρουλάκη, αλλά θα “έβγαινε” Μαλούτας. Εδώ βέβαια ψηφίζεις Μαλούτα και “βγαίνει” Μητσοτάκης. Περιμένω από τη νομαρχιακή να πάρει θέση για τα γλυκολογα και χαμογελακια του δημάρχου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.