Πάρις Κουκουλόπουλος, μέσω twitter: “Ο διάλογος μεταξύ των 5 υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής είχε μεγάλο νικητή την παράταξη”

30 Νοεμβρίου 2021
08:47

Ο διάλογος μεταξύ των 5 υποψηφίων για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής είχε μεγάλο νικητή την παράταξη. Συγκροτημένες τοποθετήσεις, πολιτικός πολιτισμός, πλουραλισμός απόψεων και πάνω από όλα κοινή πίστη ότι η δημοκρατική παράταξη μπορεί να γίνει μεγάλη.

 

2 σχόλια

  • «Σας αγαπάμε όλους» είπε στους ψηφοφόρους ο Ανδρέας Λοβέρδος, «αγαπώ όλους τους συνυποψηφίους μου» είπε ο Χάρης Καστανίδης, «η Δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα» είπε ο Παύλος Χρηστίδης.
    Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος
    Κι εσύ κολλάς σε κάτι πράγματα μικρά
    Καρδιά μου όλα επιτρέπονται στην κάλπη
    Κι οι ευθύνες είναι λόγια περιττά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.