Δημοτική Κίνηση Κοζάνη- Τόπος να Ζεις: “Στο χθεσινό συμβούλιο καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της «Ενότητας» η θέση του κ. Μαλούτα. Συνεχίζει όμως να στηρίζεται απ΄ τους δύο εταίρους του, κάτι είναι κι αυτό”

30 Νοεμβρίου 2021
13:15
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ, κατά πλειοψηφία, οι εισηγήσεις του κ. Βασιλακόπουλου, αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, για θετική γνωμοδότηση επί των Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων έργου εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού στα Λιβερά και σταθμού αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά στην ΔΕ Αιανής.
Σε ερώτηση του επικεφαλής της Κίνησης Χάρη Κουζιάκη προς τον κ. Μαλούτα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, εάν είναι σύμφωνος με εισήγηση του αντιδημάρχου κ. Κοεμτζόπουλου σε θέμα που αφορούσε εκμίσθωση Δημοτικών εκτάσεων απάντησε, σε μάλλον αυστηρό ύφος, ότι οι εισηγήσεις των Αντιδημάρχων πραγματοποιούνται σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο και προφανώς συμφωνεί με αυτές.
Εξάγεται επομένως το λογικό συμπέρασμα ότι στο χθεσινό συμβούλιο καταψηφίστηκε από τους συμβούλους της «Ενότητας» η θέση του κ. Μαλούτα. Συνεχίζει όμως να στηρίζεται απ΄ τους δύο εταίρους του, κάτι είναι κι αυτό…

8 σχόλια

  • Χάρη,σε λίγο καιρό η Νούλα θα πάει σαν πρόεδρος στη ΔΕΥΑΚ και θα καταργήσει το ειδικό τέλος του 80%. Βέβαια αυτό θα συνέβαινε ούτως η άλλως λόγω συνένωσης των τηλεθερμανσεων Κοζάνης Πτολεμαΐδας και Αμυνταίου.

  • Η Ενότητα βαίνει ολοταχώς προς διάλυση. Θα την αντικαταστήσει πολιτικά και ιδεολογικά αυτή η ανίερη συμμαχία της τριανδρίας. Δεν θα ξέρουν ποιους να κάνουν Αντιδημάρχους Μιχαηλίδης και Σημανδράκος.

  • 18-17 ΦΤΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΑΝΗ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΒΑΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΔΕΝ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΑΡΕ ΦΟΥΡΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ

  • Ρε σεις, ο Κυριακίδης που λέει δεξιά αριστερά ότι θα φύγει, τι περιμένει; Α ξέχασα, θα τον αφήσει ο Λάζος άλλα 2 χρόνια αντιδήμαρχο και όλα καλά..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.