Ευχαριστήριο προς τον τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θεοφύλακτο Ζυμπίδη

19 Δεκεμβρίου 2016
10:56
Κανένα σχόλιο

Το προσωπικό του Κέντρου Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης & Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Νομού Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού, κ. Θεοφύλακτο Ζυμπίδη, ο οποίος επέδειξε άμεσο ενδιαφέρον και ενέσκηψε στα προβλήματα της υπηρεσίας μας, προσφέροντας ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο ήταν απόλυτα απαραίτητο για τη απρόσκοπτη λειτουργία του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. και το οποίο δεν μπορούσε να αποκτηθεί διαφορετικά, καθώς δεν εντάσσεται στα λειτουργικά έξοδα ως επιλέξιμη δαπάνη η αγορά νέου εξοπλισμού. Τόσο η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας όσο και ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Πολιτισμού, Τουρισμού επιβεβαιώνουν συνεχώς με τα έργα τους ότι η παιδεία είναι προτεραιότητα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενισχύσουν τις εκπαιδευτικές δομές της Περιφέρειας, ξεπερνώντας τα οποία προβλήματα παρουσιάζονται. Θα θέλαμε επίσης να του ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.