To σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, την Πέμπτη 2/12

1 Δεκεμβρίου 2021
10:07

To σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κοζάνη, την Πέμπτη 2/12.

16 σχόλια

  • Θα μας πει ξανά για το “Λιμένα Ξηράς” , τους “επενδυτές” από το Λαιμό Πρεσπών, το κινέζικο εργοστάσιο παραγωγής ψηφιακών μετρητών ΔΕΗ με τις χιλιάδες θέσεις εργασίας στον ΑΗΣ Καρδιάς και για το film office και τα χολυγουντιανά στούντιο στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας; Ή θα πάρει πίσω την υπογραφή του στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της Μακεδονίας;

    • καλά φάε εσύ σανό και συνέχισε να πληρώνεις 280 ευρώ την κιλοβατώρα, 1.80 την βενζίνη 1,20 το πετρέλαιο θέρμανσης ….και που είσαι πάλιωσε το σύνθημα για την μακονία σας….και τιμήθηκε δεόντως από τον κούλη και την ενίσχυσε….με ξινά σταφύλια του 2019 σας άφησε εσάς τους μακονομάχους ο Κεριάκος

      • Κοντή μνήμη ή έτσι μας βολεύει; Ποιός άραγε απαξίωσε τη ΔΕΗ και έριξε τη μετοχή της στα τάρταρα για να πουληθεί με συνοπτικές διαδικασίες; Αυτός που πανηγύριζε στους Ψαράδες Πρεσπών!!!

  • 1.Εξαγοράζεται τον εμβολιασμο των νεων με 150 ευρώ.
    2.Δώστε οικονομικά κίνητρα για τον εμβολιασμό ανω των 60 ετών.
    3.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κατά του υποχρεοτικού εμβολιασμού άνω των 60.
    Από κολοτούμπα σε κολοτούμπα ,η ανυποληψία σε όλο της το μεγαλείο!

    • Θες και τα λες; οικονομικά κίνητρα ΟΧΙ τιμωρία κάθε μήνα σε ανθρώπους που βγάζουν τον μήνα με πενιχρή σύνταξη ή χαμηλούς μισθούς.
      Το 150άρι θα είχε μεγαλύτερη αξία να δινόταν τότε σε όλους άνω των 60 μιάς και είναι η πλέον ευπαθής ομάδα….αλλά είπαμε κυβερνητικό αλαλούμ μέχρι να σβήσει ο ήλιος το ίδιο και η ατομική ευθύνη….βέβαια οι κομματικές σου παρωπίδες δεν σου επιτρέπουν να δεις την πραγματικότητα στο σύστημα υγείας, που οι άριστοι το άφησαν στο έλεος του χωρίς καμία ενίσχυση. Πεθαίνουν άνθρωποι γιατί δεν τους χειρουργούν στα νοσοκομεία….αλλά αν έχεις λεφτά πας σε ιδιωτική κλινική και καθάρισες, αν δεν έχεις πεθαίνεις.

  • ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΞΕΧΟΙΛΙΖΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ..ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟΥΛΙ..ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΧΑΙΡΟΝΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?

    • Πιο πολυ γελασαμε την περασμενη Παρασκευη με τον καταστροφεα της Ελλαδας που τολμησε να ερθει και εδω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.