Eυχαριστήριο προς το Δήμαρχο Σερβίων από τον εφημέριο Ροδίτου π. Ηλία Κοντό: “Η αγάπη σας για τη νεολαία είναι γνωστή”

1 Δεκεμβρίου 2021
10:44

Προς: Τον αδελφό Δήμαρχο Σερβίων κ.κ. Χρήστο Ελευθερίου

Σέρβια

Αδελφέ Δήμαρχε, το φετινό ενοριακό μας Ημερολόγιο, το αφιερώνουμε στις δύο ομάδες του Μπάσκετ, αγοριών και κοριτσιών του Ροδίτη, που θ’ αγωνίζονται μέσα στο ανακαινισμένο, από εσάς πρόσφατα γήπεδο.

Η αγάπη σας για τη νεολαία είναι γνωστή, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ενδιαφέρον σας αυτό.

Όταν το εγκαινιάζαμε με την παρουσία του Προϊσταμένου της Φυσικής Αγωγής κ. Ευσταθίου Βαρυτιμίδη, λέχθηκε από τον ίδιο, πως είναι εύκολο να δημιουργείται ένα έργο, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το διατηρούμε.

Όμως αυτό διατηρείται στην αρίστη κατάσταση αφού έχουμε εσάς που ενδιαφέρεσθε για όλα στην υπηρεσία των Δημοτών σας και με βοηθό της τοπικού Συμβούλου κ. Μαρίας Φούντογλου.

Με τις καλλίτερες ευχές για το καλό όλων των δημοτών σας, με τον ερχομό της χρονιάς 2022.

Π. Ηλίας Κοντός

Εφημέριος Ροδίτου

Του Δήμου σας

Ένα σχόλιο

  • Τελικά όλοι ευχαριστημένοι είναι με τον Δημαρχο Σερβίων εκτός από ένα προβοκατόρικο μπλογκ κι εναν δημοσιογράφο που δεν του έδωσε προεκλογική διαφήμιση και προπαγανδίζει ομοίως. Αλλά δεν πειράζει συγχωρεμένος άλλωστε αυτός μπερδεύει τα πανιά με βάρκες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.