«Η Κοζάνη γιορτάΖΕΙ» με ολοήμερο Party την Παρασκευή 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021!

1 Δεκεμβρίου 2021
16:16

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, στα πλαίσια των ενεργειών του για τη στήριξη και την τόνωση της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των καταστημάτων αποφάσισε για την έναρξη της εορταστικής περιόδου τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021.

Δεδομένων των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στο Δήμο μας έως και τις 6 Δεκεμβρίου και λόγω του περιορισμού του βραδινού ωραρίου αποφασίσαμε και συν-διοργανώνουμε με το Δήμο Κοζάνης και το επιμελητήριο την Παρασκευή στις 3 Δεκεμβρίου του 2021 (προπαραμονή της εορτής του πολιούχου της πόλης της Κοζάνης Αγίου Νικολάου) ένα ολοήμερο πάρτυ με μουσικές και κεράσματα!

Πρόκειται για μια ημέρα που τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά όλη μέρα με προσφορές και κεράσματα και μόλις σκοτεινιάσει οι μουσικές από τους 5 DJs, τα κεράσματα σε συγκεκριμένες οδούς, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και η μουσική της Πανδώρας στο κέντρο θα δημιουργήσει μια διαφορετική ατμόσφαιρα γιορτής βάζοντάς μας σε ένα γιορτινό κλίμα τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας!

Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου διασκεδάζουμε, ψωνίζουμε, στηρίζουμε την τοπική αγορά και τον τόπο μας για ακόμη μια φορά!!

“Συνάδελφοι ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για άλλη μια μέρα γιατί η αγορά και ο τόπος μας το χρειάζεται!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

11 σχόλια

  • Όταν ήρθε ο Κούλης ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ , ξέρουμε τι ψηφίζετε και ότι τον στηρίζετε ,τα γλυκάκια που θα προσφέρετε ειναι σαν τα καθρεφτάκια που δίναν οι άποικοι στους Ινδιάνους ,δεν πρόκειται να μας δελεασεται.Υπαρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια..

    • Έχει και ένα στη πυλωτή της οικοδομής μου στον Άγιο Αθανάσιο, χρόνια τους παρακαλάω να κάνουν εκεί τη εκδήλωση. Μπράβο σου που τα λες!!!

  • Όταν στηρίζουμε την τοπική αγορά στηρίζουμε και την απασχόληση. Θέσεις εργασίας για εμάς και τα παιδιά μας.
    Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι να ενεργούμε.

  • Εμείς θα ενεργούμε αλλιώς γιατί είμαστε πιο έξυπνοι και γιατί έχουμε τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη δίπλα μας. Θα πάμε εκεί για δουλεια-σχολείο-νοσοκομείο και όλα τα σχετικά. Όταν γίνουμε και κανονικά χωριό μην ζητάτε μετά υποδομές. Τα χωριά δεν έχουν υποδομές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.