Συνάντηση εργασίας με το Πανεπιστήμιο POLIS των Τιράνων

2 Δεκεμβρίου 2021
16:27

 

Συνάντηση εργασίας με το Πανεπιστήμιο Polis των Τιράνων, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη, στη ΖΕΠ Κοζάνης.

Στη συνάντηση , συμμετείχαν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Polis και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Σκοπός της σύσκεψης ήταν, η διερεύνηση πεδίων συνεργασίας μεταξύ των δυο Πανεπιστημίων, τόσο σε ερευνητικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο, μέσα από την αξιοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων συνεργασίας.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του ρόλου του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην ανάπτυξη της περιοχής, ιδιαίτερα υπό το πρίσμα της απολιγνιτοποίησης, επιδιώκει την αναβάθμισή του αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία στήριξής του.

5 σχόλια

  • Οι άνθρωποι συναντούνται με ανθρώπους. Ο Περιφερειάρχης με τον Πρύτανη ή τις Πρυτανικές αρχές. Δεν συναντάται ο Περιφερειάρχης με Πανεπιστήμιο. Δεν συναντάται ο Μητσοτάκης με τη Γερμανία πχ Πονάνε τα μάτια μας με αυτά που διαβάζουμε

  • Κασαπιδη τελειωσες,εκανες το εγκλημα με τον ανασχηματισμο,ο ενας πηρε 6800 ψηφους,η αλλη 3000,αλλαζεις τον πρωτο και πιο ικανο γιατι ετσι θελεις;ε αντε γεια,τουλαχιστον 25 μοναδες κατω την επομενη φορα.

  • Ο μόνος που μοχθει και προσπαθεί να βγάλει την Δυτική Μακεδονία από το τέλμα….Κασαπιδης 50 % και στις επόμενες εκλογές

    • Καλα εσυ βολεμενε του κασαπιδη να σε δω οταν κατεβεις απο το συνεφακι που ζεις,θα πατωσει ο δικος σου την επομενη φορα,αν ειναι λιγο εξυπνος δεν θα ξαναειναι υποψηφιος περιφερειαρχης,ας παει για βουλευτης να κοιμαται στην βουλη,αν ρωτησεις καστορια και γρεβενα βραζουν με τις βλακειες του,ειδικα καστορια αστα να πανε και στα γραφω εγω που τον ψηφισα αλλα αλλο δεν εχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.