kozan.gr: Κοζάνη: Eκτενής αναφορά του Α. Τσίπρα στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ για την υποβάθμισή του με την κατάργηση 6 τμημάτων που είχε δημιουργήσει η δική του κυβέρνηση – Τι είπε για ένα μέρος των χρημάτων της βράβευσης από Διεθνείς Οργανισμούς για τη Συμφωνία των Πρεσπών για την Ειρήνη και τη συνεργασία των Λαών να πηγαίνει για τα επόμενα 6 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και να βραβεύεται η καλύτερη διπλωματική εργασία, σε μια κίνηση συμβολική (Bίντεο)

2 Δεκεμβρίου 2021
21:08

 

Eκτενής αναφορά του Α. Τσίπρα, , κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοζάνη, για το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και κριτική στην κυβέρνηση της ΝΔ για την υποβάθμισή του με την κατάργηση 6 τμημάτων που είχε δημιουργήσει η δική του κυβέρνηση. Τι είπε για ένα μέρος των χρημάτων της βράβευσης από Διεθνείς Οργανισμούς για τη Συμφωνία των Πρεσπών για την Ειρήνη και τη συνεργασία των Λαών να πηγαίνει για τα επόμενα 6 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας και να βραβεύεται η καλύτερη διπλωματική εργασία, σε μια κίνηση συμβολική.

34 σχόλια

  • Ο Τσίπρας έδωσε πανεπιστήμια και φθηνό ρεύμα στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας και ο Κούλης έδωσε λουκέτα και ανεργία. Όπως ακριβώς έκανε και ο πατέρας του. Που έταζε θέσεις εργασίας και έκλεισε την αεβαλ για να σώσει την Ελλάδα. Ε τώρα ο κανακάρης θα κλείσει τα πάντα για να σώσει όλον τον πλανήτη.

    • Την περασμενη Παρασκευη να δεις τι παπα πουλησε ο γιοκας του αποστατη στους αυλικους του γιατι ετσι κι αλλιως μονο αυτοι τον ακουσαν τον λαο δεν τον αφησαν να πλησιασει παραπανω απο 3 χιλιομετρα αποσταση.

  • Ακριβώς έτσι πληρώνομαι τα σπασμένα της ΔΕΗ κόντεψε να χρεοκοπήσει ένα ευρώ έχει φτάσει μετοχή της με 200 εκατομμύρια κάποιος μπορούσα να πάρω όλη τη ΔΕΗ αλλά φανταστείτε ότι ούτε 200 δεν έδιναν τώρα έχει πάει 2 δις,….. είναι νούμερο ένα στα Βαλκάνια εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας και έχουμε και το ΣΥΡΙΖΑ που διαμαρτύρεται γιατί την ξεπούλησαν.
    Αλαζονεία αλαζονεία αλαζονεία
    Όσο για τα τμήματα που κλείσαν αυτό δεν έπρεπε καν να το αναφέρει δεν αντιλαμβάνεται ότι συζητώντας αυτά τα πράγματα χειροτερεύει τις θέσεις του είναι δυνατόν να κρατιούνται τμήματα με δυο-τρεις φοιτητές και με βαθμό κάτω από τη βάση ντροπή

    • Ποια Μακεδονια σου ξεπουλησε ανεξαρτητε μου εσενα?
      Αυτην που απο το 1959 ο γερο Καραμανλης την ειχε βγαλει στο σφυρι με τις υπογραφες του λες?
      Η μηπως αυτη που το 1992 με τα περιβοητα συλλαλητηρια και τοτε ο Μητσοτακης ο γερος ξανα εβαζε κι αλλη υπογραφη για το ξεπουλημα της?

      Αν θες εχουμε και πιο φρεσκα κουλουρια…
      το 2019 ο γιος του αποστατη εκλεχτηκε με το αφηγημα πουλωντας παπα στους ψηφοφορους του οτι θα ασκησει βετο για το Μακεδονικο και δηθεν ειναι προδοτικη συμφωνια , μολις τον ψηφισαν οσοι τον ψηφισαν τελος παντων τους ειπε την σεβομαι την Συμφωνια και πηγαινε και εκανε χειραψιες με τον Ζαεφ αλλα κατα κει ησασταν ολοι σουζα τ’αλογακι ετσι ανεξαρτητε μου?
      Μονο στον Τσιπρα το παιζατε ολοι σκυλια του πολεμου και πατριωταρες σκληροι!

        • φυσικά και χειροκροτητής, σαν και εσένα πάντως χειροκροτητής του Κεριάκου που αποδέχεται ενώ σου λέει ότι δεν αποδέχεται και εσύ τρώς παπατζιλίκι και είσαι χαρούμενος δεν είμαστε….μακεδονομάχος δεξιός και αρνητής εμβολιασμού μαζί πάνε αυτά έτσι;

  • Η ΔΕΗ ήρθε η ώρα της να βάλει λουκέτο…Το γνώριζαν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ απο το 2015 αλλά κάναν την πάπια…Η αλήθεια πονάει αλλά δυστυχώς είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ…

    • Η αληθεια η δικια σου που μας λες οχι μονο δεν ποναει αλλα μονο γελιο βγαζει.
      το 2015 δεν υπηρχε καααν σαν πλανο κατι τετοιο γιατι τοτε ειχαμε θεμα το αν θα μεινουμε στο ευρω η θα πηγαιναμε σε δραχμη. Ψεματα και μπαρουφες Μητσοτακικες δεν θα λετε εδω περα. Ρωτηστε να μαθαινετε ειναι πιο τιμιο απ το να λετε τα αφηγηματα της Πειραιως.

      Η απολιγνιτοποιηση βγηκε στο φως και αρχισε να συζητιεται εντονα απ το 2018 και μετα…
      πιο μπροστα ειχαμε θεματα περι ευρω η δραχμη και αλλα πολλα.

      Στο δια ταυτα τωρα…
      Η ΔΕΗ δεν βαζει ετσι απλα λουκετο ΤΗΣ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ο σημερινος ανεκδιηγητος τυπος που το παιζει πρωθυπουργος για να εξυπηρετησει τα συμφεροντα των ιδιωτων φιλων του , χωρις κανενα σοβαρο σχεδιο χωρις καμια αλλη εναλλακτικη χωρις τιποτα.

    • ενώ τώρα αναγκάζεσαι να στείλεις το παιδί σου σε ιδιωτική σχολή να πάρει κάτι στα χέρια και να μην γίνει απλός σερβιτόρος

      • Με τα μυαλά που κουβαλάτε ,οχι μόνο αυτοί με τα τριάρια αλλά και αυτοί με τα εικοσάρια θα γίνουν σερβιτόροι με πτυχίο,αυτοί βέβαια θα έχουν την δυνατότητα να φύγουν για δουλειά εξω,γιατί εκεί θα βρούν.Έτσι η χώρα μας θα καταντήσει χώρα γερόντων και μεταναστών και εσύ θα ζητάς επιδόματα.

  • Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Βαρύς τίτλος με άδειο περιεχόμενο.
    Αν ήξερε ο κόσμος τι υπαρχει εκεί, θα χαμήλωνε το βλέμμα από ντροπή.

  • Γιώργο ζητά από την τοπική του ΣΥΡΙΖΑ να βάλει τουλάχιστον δυο με τρεις σχολιαστές – υβριστές του Μητσοτάκη , γιατί κούρασες με τις επαναλήψεις σου . Τα ίδια και τα ίδια γράφεις καθημερινά παλικάρι μου. Βάλε λίγο φαντασία να σε χαρούμε .

  • Γιατί απέρριψε η διαχειριστική αρχή την πρόταση του Πανεπιστημίου για χρηματοδότηση €2.029.982,80 με τίτλο: “Υπηρεσίες Νέφους για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας”;

    Τι δεν ήταν εντάξει;

    Αν ο κ. πρύτανης που υπογράφει συμφωνίες με κινέζικα πανεπιστήμια για έρευνα δε μπορεί να ελέγξει μια πρόταση €2,00 εκ, πώς θα προχωρήσει το “πανεπιστήμιο” και πώς θα στηρίξει την περιοχή;

  • Τοπεριεργο ειναι πωσ αυτος που δεν πατησε σε πανεπηστημιο ..ετρεχε για καταληψεισ να παρει διαπηστευτηρια μιλαει για πανεπηστμιο και προοδο..αυτος που ουτε καν γνωριζει τι ειναι το λοουερ..για γελια ειστε..αφηστε τον να ξευτιλιστει τελειως.αφηστε τοννα λεει οτι ναναι..

  • Για ξυπνήστε όλοι σας ……τι θά πει
    Πανεπιστήμιο Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Πάτρας κ.λ.π……..
    …. γιατί τό Πανεπιστήμιο Κοζάνης να μήν είναι ( να γίνει ) Πρώτο ???
    Ας κοιτάξουμε γύρω μας να δούμε τι
    φταίει !

    • Άμα διαβάσεις το σχόλιο 06:33, θα καταλάβεις γιατί δε θα γίνει ποτέ Πανεπιστήμιο και θα παραμείνει “πανεπιστήμιο”…

  • το μετσοβειο πολυτεχνειο ξερουν αλλοι πολυ καλυτερα απο σενα τι εκανε εκει και πως.αλλα για εσς το ξυλο το απελεκητο αυτο ειναι θεος.φαντασου τι ειστε ολοι οι αλλοι.φαντασου..δεν μπορειτε ουτε αυτο.

  • Ο τύπος ήρθε να κάνει μέγκα εμφάνιση και τον υποδέχτηκαν 50 άτομα εκ των οποίων οι 40 τα στελέχη του κόμματος κι άλλοι 10 που νόμιζαν ότι θα δουν μπάσκετ. Ξεχάστε το, ούτε μια έδρα στο Νομό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.