B. Mαμάτσιος (Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Κοζάνης): “Είναι τόσο μικρός ο χρόνος που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει για τη Δυτική Μακεδονία”

3 Δεκεμβρίου 2021
11:47

Είναι τόσο μικρός ο χρόνος που ο Αλέξης Τσίπρας επέλεξε να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι ουσιαστικό να προτείνει για τη Δυτική Μακεδονία που ακόμα και εμείς αιφνιδιαστήκαμε. Τον ευχαριστούμε που δικαίωσε το πλάνο της κυβέρνησης και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, το οποίο στήθηκε μετά από πραγματικό διάλογο με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς.
Στην ανάγκη όμως να θυμίσει πως είναι ο καλύτερος έμπορος ελπίδας, αράδιασε μια σειρά υποσχέσεων μοιράζοντας ξανά επιδόματα.
Το μόνο που δεν είπε ήταν πως θα καταργήσει με ένα νόμο και ένα άρθρο την απολιγντιτοποίηση…

20 σχόλια

  • Ενω εσύ ρε μεγάλε τι εχεις να αποδειξεις που ο κουλης κατεστρεψε ολη την δυτικη μακεδονια με το κλεισιμο και το ουδεν σχεδιο του για την περιοχη?σταματηστε να ειστε παπαγαλακια και αναλαβετε τις ευθυνες των οσων λετε.

  • “Τον ευχαριστούμε που δικαίωσε το πλάνο της κυβέρνησης και το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, το οποίο στήθηκε μετά από πραγματικό διάλογο με την κοινωνία και τους τοπικούς φορείς”.
    Αν πραγματικά πιστεύεις πως αυτό που έγινε ήταν πραγματικός διάλογος με την κοινωνία και τους φορείς έχουμε πρόβλημα. Και όχι δεν ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ

  • είσαι πρόεδρος ενός κόμματος που δεν σέβεται το σύνταγμα, δεν σέβεται τα ατομικά δίκαιοματα. Όσο για τον τσιπρα τα ίδια είστε μόνο που δεν τα βρίσκεται είναι στην μοιρασια.

  • καλό μου παιδί έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου και τόσο χάλια κυβέρνηση δεν έχω ξαναδεί για αυτό εσύ σαν νέος άνθρωπος μετέφερε στα κέντρα εξουσίας από τα οποία προέρχεσαι ότι πάμε κατά διαόλου και μην ασχολείσαι με τις προτάσεις των άλλων όταν δεν μπορείς να τις κατανοήσεις…αυτά θα φανούν στις εκλογές ποιος μπορεί και ποιος όχι …ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΗΜΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΘ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΑ 27 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ…αυτά να τους μεταφέρεις σαν νέος που είσαι και έχεις φωνή …

  • Μην κατακρίνεις τον αυριανό συνέταιρο του αρχηγού σου. Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος είστε και το κόμμα σου και ο σύριζα.

  • Αγορίνα καλυτέρα ξανασκέψου πρωτού μιλήσεις μιλάς για ένα κομμα που διευλυσε οχι μονο την δυτική Μακεδονία αλλα όλη την χώρα μιλας για μια περιοχή που εχει του κομματος σου περιφερειάρχη και δεν εχει κανει το παραμικρό εργο το ίδιο και όλοι οι βουλευτες της παραταξης σου.την επομενη φορά σκέψου και μετα μίλα δεν ειναι ντροπή αλλα όχι να βγαζεις μια ανακοίνωση απλα για να βγάλεις όταν όλο το συνολο της περιοχής της δικιάς σου παράταξης δεν έχει κάνει το παραμικρό εργο…κριμα μεγάλε σε είχα και σε συμπάθεια!

  • ρε συ τι κοσμο ζεις τι νομίζεις οτι ο κουλης έχει κάνει εργο για την περιοχή που εμείς δεν το βλέπουμε?ε ρε γλεντια….

  • ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΙΠΕΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ.ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ,ΒΡΙΖΟΥΜ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  • Όχι ότι θα ψηφίσω Τσίπρα, άλλα μια απορία ποιοί είναι αυτοί που ψήφισαν ΝΔ και θα ξαναψηφίσουν, την είχα για να είμαι ειλικρινής.

  • Αραγε αυτά που λες τα σκέφτεσαι ; Ή απλα θέλεις να ακουστείς ;;;
    Τι έργο έχει κάνει ο Μητσοτάκης στη δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στην περιοχή μας ; Τίποτα! Μας έχει καταστρέψει! Γι αυτό δεν θα πάμε ποτε μπροστά!
    Απλά ας βλέπουμε ποιο είναι το σωστό κι ας μην κατακρίνουμε..

  • Πες μας ρε μεγαλε για το ποτε εγινε διαλογος σχετικα μα την απολιγνιτοποιηση; Ιουλιο ΄19 βγηκατε κυβερνηση, Σεπτεμβριο ΄19 στον ΟΗΕ ο Κουλης χωρις καμια συνεννοηση με κανεναν εκλεισε τις μοναδες της ΔΕΗ χωρις κανενα σχεδιο και εστειλε τον τοπο μας στον αγυριστο…..

  • Παρακολουθειτε τα τοπικά πολιτικά τεκταινόμενα αγαπητέ μου νεαρέ; ή φοράτε κομματικές παρωπίδες; όλοι οι φορείς και όλα τα δημοτικά συμβουλια της Π.Ε. Κοζάνης φωνάζουν εδώ και δύο χρόνια ότι δεν εισακουστηκαν ποτέ και για τίποτα. Δεν έχει υιοθετηθεί ούτε μια τους πρόταση. Για συνέλθετε λιγο, που θα μας πείτε ότι το σχέδιο έγινε με διαβούλευση των τοπικών κοινωνιών

  • Εμ δεν ειχε ο ανθρωπος…βλεπεις και αιφνιδιαζεσαι γιατι τα προτεινατε ολα εσεις…πειτε μας 1 απ ολα αυτα τα ουσιωδη πραγματα που εχετε προτεινει και δεν υπαρχει περιπτωση να υλοποιηθουν ποτε! Τι ψαχνεις τωρα και συ; Να παρεις προβολη κανοντας αντιπολιτευση χλευασμου οπως τοσο καλα ξερει να κανει το κομμα σου; Ηρθε εντολη απ τα κεντρικα; Τι φαση; Τι εχει κανει το κομμα σου για την περιοχη; Ασε τον Τσιπρα και κοιταξτε τα χαλια σας!

  • κοιταξτε τα χαλια σας ,ηρθε ο κουλης και τον γλυφετε ολοι οι γλυφτες,αντε μπραβο υ σας φταιει ο τσιπρας ,τσιρακια του κουλη,καθαρισατε ολη την περιοχη ,δεν ντρεπεστε κιολας με το θρασος σας..δεν μας ειπες βεβαια και την δικη σου προταση..

  • Ξαμόλησαν τους “μικρούς” σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα να απαντήσουν στην επίσκεψη Τσίπρα…

    Οι κ.κ.βουλευτές πάντως τσιμουδιά, κρυμμένοι από την κοινωνία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.