Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη»: Εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου

3 Δεκεμβρίου 2021
13:06
Κανένα σχόλιο

 

Ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» καλεί τα μέλη του, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 έως 21.00, στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Ι Φαρμάκη 20 στην Κοζάνη όπου θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου για την τριετία 2021-2024.

Ύστερα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου δικαίωμα « εκλέγειν και εκλέγεσθαι» έχουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη και ετήσια μέλη, τα οποία να συμμετείχαν έστω και σε μία δραστηριότητα του συλλόγου κατά το έτος 2020.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 στο e mail: [email protected].

Οι εκλογές θα γίνουν παρουσία Νομικού, όπως ορίζει ο καινούριος νόμος. Κατά την ώρα της ψηφοφορίας κάθε μέλος πρέπει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει κατά του Covid-19 και όσοι προσέρχονται πρέπει να επιδεικνύουν στην είσοδο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rapid test (εντός 48ωρου).

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.