Tρίτη 7 Δεκεμβρίου η Ελπίδα Κόκκοτα έρχεται στην Κοζάνη για ένα διαδραστικό σεμινάριο

3 Δεκεμβρίου 2021
13:47

Tρίτη 7 Δεκεμβρίου η Ελπίδα Κόκκοτα έρχεται στην Κοζάνη για ένα διαδραστικό σεμινάριο!

?Σπάσε τον φόβο σου και κάνε το επόμενο βήμα στην ζωή σου και την επαγγελματική σου καριέρα. Μάθε χρήσιμα εργαλεία και τις τεχνικές που χρειάζεσαι, για να διαμορφώσεις τη δική σου εκδοχή της ευτυχίας και της επιτυχίας!

✔Κάνε εγγραφή εδώ: https://docs.google.com/…/1R0_g8rcOqysw…/viewform…

*Θέσεις περιορισμένες / Θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα Covid

Ένα σχόλιο

  • Γιατί δεν φέρνατε και τον Σταμάτη Κόκκοτα για να ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο και μετά να δώσει συναυλία στα ερείπια του ΞΕΝΙΑ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.