ΔΡΑΣΕ & ΑΡΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: “Ντράπηκε ακόμα και η ντροπή – Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η ξεφτίλα”

3 Δεκεμβρίου 2021
14:28

Ντράπηκε ακόμα και η ντροπή. Ξεφτιλίστηκε ακόμη και η ξευτίλα.

Η Διοίκηση της ΔΕΗ ανακοίνωσε τα ονόματα όσων παραμένουν ως αναγκαίοι για την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης.

Πρόκειται για μια λίστα ονομάτων που προήλθε κατόπιν κομματικής παρέμβασης και ωμής εξωθεσμικής λειτουργίας.

Μία λίστα ονομάτων που αποτελεί πρόκληση για τους συναδέλφους και εγείρει τεράστιες αντιδράσεις.

Προφανώς υπάρχουν συνάδελφοι που παραμένουν διότι πραγματικά χρειάζονται λόγω εμπειρίας και ειδικότητας.

Tα μόνα κριτήρια που ισχύσανε για την αξιολόγηση των υπόλοιπων συναδέλφων που έκαναν αίτημα παραμονής, ήταν οι πελατειακές σχέσεις των τοπικών Κυβερνητικών Βουλευτών και άλλων παραγόντων.

Ας μας εξηγήσουν πώς είναι δυνατόν, έμπειροι ηλεκτρολόγοι, μηχανοτεχνίτες και εργοδηγοί να μην είναι απαραίτητοι για την λειτουργία σταθμών και να είναι απαραίτητοι … οδηγοί.

Οι τακτικές αυτές της Διοίκηση καταρρακώνουν το κύρος της Επιχείρησης, προσβάλουν τα στελέχη της και χάνουν την αξιοπιστία και το σεβασμό των συναδέλφων.

Αυτές οι συμπεριφορές της διοίκησης της ΔΕΗ μας επιστρέφουν στα μαύρα χρόνια του Μαυρογιαλούρου.

Ντροπή στην Διοίκηση της εταιρείας , ντροπή και στη Διεύθυνση του Λιγνιτικού Κέντρου.

Το μόνο που καταφέρανε ήταν να μας θυμώσουν και το θυμό μας αυτό θα τον βρούνε μπροστά τους.

Όταν πρέπει και όπως πρέπει.

13 σχόλια

  • Ε καλά σας πείραξε ο οδηγός που πήρε παράταση και δεν σας πείραξε ο συνδικαλιστής σας που υποδεχόταν τον Μητσοτάκη την ώρα που αρκετοί από μας και εσας φυσικά τρώγαμε ξύλο και χημικά στην έλευση του Μητσοτάκη.

  • οταν οι συνδικαλιστες του Σπαρτακου εξαιρουνται εκει δεν ντραπηκε η ντροπη και χωρις κομματικο χρωμα επισης χωρίσατε με την ανοχη σας τους εργαζομενους ενω στην αρχη η εθελουσια ηταν για τα λιγνιτικα στην πορεια πηγε και σε αλλες διευθύνσεις και αφήσατε κάποιες εκτός

  • Ψάξτε μεταξύ σας ποσοι έχουν παραμείνει και δεν φεύγουν γιατί έτσι και αλλιώς δεν πάτε για δουλειά λόγω συνδικαλιστηκων αδειών και συμφέρει να περνετε τα πλαφόν λεφτουδακια και μετα κατηφορίστε τον οδηγό

  • Εσύ Αδαμίδη που έπρεπε να φύγεις εδώ και χρόνια, και είσαι ακόμα εκεί , γιατί δεν χορταίνεις να τρως τα λεφτά των εργαζομένων, από της γενοπ , από τον Σπάρτακο πριν , γιατί δεν φεύγεις και μας το παίζεις εργατοπατέρας. Άντε τράβα σε καμία ταβέρνα ,ή σε καμία καφετέρια ,να μαζέψεις όλες τις αποδείξεις να τις χρεώσεις στην ΓΕΝΟΠ.

  • Καλα μια Α.Ε,τι θελατε να κανει;κανει κουμαντο η διοικηση κι οχι οι συνδιοικητες,που ηταν μεχρι σημερα.Μπραβο! στη ΔΕΗ.Πρεπει ομως να εχει περισσοτερο θαρρος και να διωξει και συνδικαλιστες που εχει ληξει η ημ.ληξεως, συμφωνα με το χρονο εργασιας(!) η το ετος γεννησεως.

  • Αυτόν τον λεβεντη τον οδηγό μέχρι πριν λίγο καιρό τον είχατε στην παράταξη σας και τον ταιζατε και τον ποτιζατε.

  • ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ.

  • Όποιος θέλει να φύγει Φεύγει. Οποίος θέλει να μήνη μένει. Και ούτε πολιτική διώξει είναι αυτό, απλά έπρεπε η κυβέρνηση να τους κρατήσει τρίς μήνες και να τούς στείλει στο σπίτι ? μετά να μην μπορούν να κάνουν εκλογές, στον Σπάρτακο απλά κάνετε τώρα εντυπώσεις, και κανονικά ούτε ανακλήση θα έπρεπε να δεχθούν τώρα, τους δίνει και την εύλογη δυνατότητα να Μήνουν για άλλα δύο χρόνια απλά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.