kozan.gr: Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του έργου «Διάνοιξη νέας δασικής οδοποιίας για την εξυπηρέτηση Φ/Β σταθμών, σε εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «ΣΚΑΛΕΣ», της Κοινότητας Μεσιανής, του Δήμου Σερβίων

3 Δεκεμβρίου 2021
15:08
Κανένα σχόλιο

Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του έργου «Διάνοιξη νέας δασικής οδοποιίας για την εξυπηρέτηση Φ/Β σταθμών, σε εκτός σχεδίου περιοχή, στη θέση «ΣΚΑΛΕΣ», της Κοινότητας Μεσιανής, του Δήμου Σερβίων. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του kozan.gr, που παρουσιάζει το θέμα, το συνολικό μήκος της δασικής οδοποιίας είναι: νέα διάνοιξη δρόμων_1.522,15μ..

Επίσης τα Τεχνικά Στοιχεία των Δασικών Δρόμων Γ’ κατηγορίας είναι τα παρακάτω :
Πλάτος καταστρώματος 4 – 5 μέτρα
Ελάχιστη ακτίνα καμπυλότητας 20 μέτρα
Μέγιστη κατά μήκος κλίση 15 %
Τάφροι αποχέτευσης τουλάχιστον στο ήμισυ της διαδρομής της οδού
Κλίσεις πρανών επιχωμάτων 2:3
Κλίσεις πρανών εκχωμάτων ως εξής:
Γαιοημιβραχώδη εδάφη: από 1:1 μέχρι 1:3
Βραχώδη εδάφη: από 1:5 μέχρι 1:10

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα για τα οποία πρόκειται να κατασκευαστεί η εν λόγω δασική οδοποιία έχουν  πάρει Βεβαίωση Απαλλαγής από την υποχρέωση έκδοσης Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών  Όρων. Φορέας του έργου: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Π.Ε.. Υπεύθυνος του έργου: Εκπρόσωπος εταιριών: Χρήστος Πετρόχειλος

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.