Οι μαθητές της Β’ τάξης τομέα υγείας και Γ β βρεφ/μων, του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας κατασκεύασαν κάρτες για καλό σκοπό (Φωτογραφίες)

4 Δεκεμβρίου 2021
12:12
Κανένα σχόλιο

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι μαθητές μας της Β τάξης τομέα υγείας και Γ β βρεφ/μων, του 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας ,την ιδέα να κατασκευάσουν κάρτες για να εμψυχώσουν και να προσφέρουν χαρά και δύναμη ψυχής στους νεαρούς ασθενείς των ογκολογικών νοσοκομείων της χώρας μας.

 Στο εργαστηριακό μάθημα σε συνεργασία με τις  διδάσκουσες καθηγήτριες του τομέα , δούλεψαν με ζήλο, έμπνευση και μεράκι για να φτιάξουν τις δικές τους προσωπικές δημιουργίες, καταθέτοντας ψυχικό και  συναισθηματικό απόθεμα στους ανήλικους ασθενείς , εμψυχώνοντάς τους στον επώδυνο αγώνα τους με τον καρκίνο.

Κατά την διάρκεια των εργαστηριακών μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο τους, συνεργάστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν ιδέες, μοιράστηκαν πρωτόγνωρα συναισθήματα ηθικών αξιών, συγκινήθηκαν, οραματίστηκαν ένα καλύτερο μέλλον για την ελπιδοφόρα γενιά και έστειλαν  μέσα από τις κάρτες τους δύναμη, κουράγιο και υπομονή στους έφηβους και μικρότερους ηλικιακά ασθενείς . Ευχαριστούμε τον σύλλογο win cancer που μας έδωσε την ευκαιρία να αναδείξουμε ανθρώπινα συναισθήματα και ηθικές αξίες  μέσα στη σχολική αίθουσα, που εκτός από μαθησιακά επιτεύγματα δεν παύει να παιδαγωγεί διαχρονικά.

Οι διδάσκουσες καθηγήτριες : Αγγελίδου Ευθυμία, Περτσιλή Ζαχαρένια.

Τμήματα που συμμετείχαν στη δράση win cancer: Β υγείας 3, Γ β.βρεφ/μων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.