Η Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κοζάνης για τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων της Π.Ε. Κοζάνης για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής.

5 Δεκεμβρίου 2021
23:20

 

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Συμμετείχαν 4.409 ψηφοφόροι και βρέθηκαν 4.399 έγκυρα ψηφοδέλτια, εκ των οποίων έλαβαν Ανδρουλάκης Νίκος 1.937 (44,03%), Γερουλάνος Παύλος (1,18%), Καστανίδης Χάρης 547 (12,43%), Λοβέρδος Ανδρέας 688 (15,64%), Παπανδρέου Γιώργος 1.026 (23,32%), Χρηστίδης Παύλος 149 (3,39%), ενώ βρέθηκαν 5 λευκά και 5 άκυρα ψηφοδέλτια.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης θέλει να ευχαριστήσει τις εθελόντριες και τους εθελοντές που συνέδραμαν με την παρουσία τους στην ομαλή διεξαγωγή μιας απαιτητικής διαδικασίας. Θέλει ακόμη να ευχαριστήσει τα χιλιάδες μέλη και φίλους που περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να συμμετέχουν σε μια πραγματική γιορτής της δημοκρατίας, υπό συνθήκες πανδημίας.

Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους και της εντολής τους να καλύψουμε τον κενό χώρο που υπάρχει στο κέντρο και την κεντροαριστερά.

Νομαρχιακή Επιτροπή

Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

18 σχόλια

  • Αν και δεν θα έπρεπε να πάει κανείς να ψηφίσει, δεύτερος ο ΓΑΠ??? Πατε καλά??? Μητσοτάκης, Καραμανλής και Παπανδρέου μια ζωή σε αυτή τη ρημαδα τη χώρα? Πόσα μνημόνια χρειάζεστε ωρε γκιαουρηδες… πόσα?

    • Για τον Γ. Παπανδρέου έχεις δίκιο αλλά για την ψήφο δεν κατάλαβα. Εσύ γιατί εχεις δικαίωμα να ψηφίζεις την ιδεολογια σου μ ό,τι έχει κάνει; η αποτυχία προσώπων δεν σημαίνει αποτυχία ιδεών. Εδώ μας κυβερνά ένας ανίκανος κ τον χειροκροτατε σ όλους τους γκρεμούς που μας τσακίζει καθημερινά κ δεν είναι ο μόνος.

  • Γιατί δεν στείλατε πίνακα με τα αποτελέσματα όπως έχει το κόζαν.γρ να φαίνονται τα αποτελέσματα αναλυτικά ανά εκλογικό τμήμα. Ερασιτέχνες εντελώς είστε. Νομαρχιακη από τα λιντλ

    • περίμενες κατι άλλο από τον Θεοδωριδη. Προχειρότητα στο φουλ. Τελικά αυτος με ποιον ηταν; Α ξέχασα με τον Ανδρουλάκη.

  • Και κλάμα οι ΖΑΙΟΙ ρε παιδάκι μου , μετά τα χθεσινά αποτελέσματα . Εεερχεται το μονοψήφιο ποσοστό για το χειρότερο κόμμα της μεταπολίτευσης .

    • Χαίρε κόμπλεξ απύθμενο.

      Αν το χειρότερο κόμμα είναι αυτό που έβγαλε τη χώρα απ’ τα μνημόνια, τότε ποια είναι τα καλά; Αυτά που την εβαλαν στα μνημόνια και την έριξαν στα βράχια; Και μάλιστα με αρχηγό τον Κούλη. Χαχαχα…

      Έχετε ξεφύγει τελείως.

      • Μας έβγαλε ο Τσιπρας από τα μνημόνια ? Εντάξει είσαι τέρμα ανόητος . Ο Τσιπρας με τα capital control έβαλε έναν περήφανο λαό να κάθεται στην ουρά λες και ήταν σε χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ για να βγάζει σαράντα ευρώ την ημέρα . Ο Τσίπρας μας έφερε το τέταρτο και σκληρότερο μνημόνιο . Έρχεται η κατρακύλα του Νταουλιερη .

    • το κλάμα το ρίχνετε εσείς εκεί στην ΝΔ….Λοβέρδο θέλατε για να μπορείτε να συνεχίσετε τα αίσχη σας. Αυτά στα λέει πρώην ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που δεν ξαναγυρίζει στο ΠΑΣΟΚ όποιον και να κάνει αρχηγό….σκούρα τα πράγματα Μητσοτάκη έχασες τους μακεδονομάχους, έχασες την συντηρητική θρησκευτική δεξιά ….χαλαρά θα δεις την πλάτη του Αλέξη και η ΝΔ θα ψάχνει άλλον για αρχηγό.

      • Σε ποιο συμπαν ζεις εσυ ρε μεγαλε? Ακου λεει ο μητσοτακης θα δει την πλατη του τσιπρα,παντως ωραιο ανεκδοτο να εισαι καλα μας εκανες και γελασαμε!!!! Εκτος απο την πλατη του μητσοτακη κοιταξτε εκει στον συριζα μη δειτε και την πλατη του ανδρουλακη!!!!

  • Κακη διοργανωση απο την Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Κοζάνης σε καποιες περιοχες των Σερβιων μου ειπαν οτι καποια στιγμ ξεμεινα απο ψηφοδελτια

  • Τους ζαιους τους έλουσε κρύος ιδρώτας . Πρέπει να προσέξουμε μην έρθουν πάλι να διεκδικήσουν θέσεις . Ας μείνουν εκεί που πήγαν

  • Η εκλογη του ανδρουλακη θα ειναι το τελικο χτυπημα στον συριζα και στον τσιπρα!!! Ετσι κι αλλιως ο συριζα θα χασει και τις επομενες εκλογες αλλα δυσκολα θα παρει πανω απο 20%,καλα ξεμπερδεματα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.