kozan.gr: Θα έρθει στην Κοζάνη ο Ν. Ανδρουλάκης – Πιθανότερη ημερομηνία η Παρασκευή 10/12

6 Δεκεμβρίου 2021
21:18

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην Κοζάνη θα βρεθεί, πιθανότατα, την Παρασκευή 10/12, ο υποψήφιος για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης, με το σκεπτικό ότι στον πρώτο γύρο δεν επισκέφτηκε καθόλου την περιοχή καθώς και τ’ ότι η Π.Ε. Κοζάνης του έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσοστά στην χώρα.

8 σχόλια

  • Kυρ Γρηγορη ερχεται για να σου αλλαξει γνωμη,να δεις ειναι καλο παιδι μη φυγεις απ το κομμα κυρ Γρηγορη να χαρεις.

  • Να έρθει να μας διευκρινίσει γιατί καταψήφισε τα κονδύλια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απολιγνιτοποιηση στην περιοχή μας..να καταλάβουμε βρε παιδί τι γίνεται τελικά!!!!!!!!! Και φυσικά να μας εξηγήσει πως τα αντίστοιχα κονδύλια τα υπερψήφισε ώστε να τα πάρει η ιδιαίτερη πατρίδα του….ως απολιγνιτοποιηση στην… Κρήτη!!!!!

    • Να σταματήσεις τα fake news. O Νίκος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε επιπλέον κονδύλια για την απολιγνιτοποίηση. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ όμως τα ακύρωσε. Αυτή είναι η αλήθεια

  • Καλώς να ορίσει ο δηλωμένος σοσιαλδημοκράτης, πρωτοπαλίκαρο του Βενιζέλου.Tην Παρασκευή που θα ‘ρθει, ας δώσει στη δημοσιότητα το πόρισμα για τα οικονομικά του Πασοκ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.