Ορκίστηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας Μάρκος Τέρτης

7 Δεκεμβρίου 2021
10:17
Κανένα σχόλιο

 

Ορκίστηκε την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Βοϊου, ενώπιον του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γεωργίου Κασαπίδη, του Δημάρχου Βοϊου Χρήστου Ζευκλή, του επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή συσπείρωση» Μιχαήλ Καραμπατζιά καθώς και των αντιδημάρχων Γεωργίου Μαγιάγκα και του Βασιλείου Ώττα , του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Λαζή , των τοπικών συμβούλων Σιάτιστας Παναγιώτας Σφενδώνη , Αναστασίου Γράβα , ο νέος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας κ. Μάρκος Τέρτης.

Ο κ. Μάρκος Τέρτης καταλαμβάνει, ως πρώτος επιλαχών τη θέση του εκλιπόντος Πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας Δημητρίου Σαμαρά και κατόπιν του όρκου ανέλαβε επισήμως τα καθήκοντά του.

Ο Περιφερειάρχης Γεώργιος Κασαπίδης συνεχάρη το νέο Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και του ευχήθηκε παραγωγική θητεία.

Ο Δήμαρχος Βοϊου Χρήστος Ζευκλής, και όλοι οι παρόντες συνεχάρησαν τον Νέο Πρόεδρο και του ευχήθηκαν καλή θητεία και καλή συνεργασία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.