Διαδικτυακὴ ἐκδήλωση, τὴν Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου, με τίτλο, “Σιατιστινοὶ Πατριῶτες τὸ 1821”

7 Δεκεμβρίου 2021
22:36
Κανένα σχόλιο

 

Ἀνακοινώνεται ἀπὸ τὴν Ἱερά μας Μητρόπολη ὅτι τὴν Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021 καὶ ὥρα 7 τὸ ἀπόγευμα θὰ πραγματοποιηθεῖ διαδικτυακὴ ἐκδήλωση ἐπ’ εὐκαιρία τῆς παρελεύσεως 200 ἐτῶν ἀπὸ τῆς Ἐθνικῆς Παλιγγενεσίας, μὲ τίτλο:

Σιατιστινοὶ Πατριῶτες τὸ 1821

Εἰσηγητὲς θὰ εἶναι:

-Ἡ ἐλλογιμωτάτη κα Καλλιόπη Μπόντα, Ἐκπαιδευτικός-Φυσικός, μὲ θέμα:

Ποιοὺς συνάντησε ὁ Νικόλαος Κασομούλης στὴ Σιάτιστα τὸ 1821, καὶ

-Ὁ ἐλλογιμώτατος κος Ἀναστάσιος Παπᾶς, Δάσκαλος, Θεολόγος, Ma-Th, Ma-Th καὶ ὑποψήφιος Διδάκτωρ Θεολογίας στὸ ΑΠΘ, μὲ θέμα:

Ἡ συμβολὴ τοῦ Σιατιστέως Μιχαὴλ Παπαγεωργίου στὴν προετοιμασία τοῦ δούλου γένους

Θὰ ἐπακολουθήσει συζήτηση.

Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ἀ θ α ν ά σ ι ο ς  θὰ εὐλογήσει, θὰ χαιρετήσει καὶ θὰ κλείσει τὴν ἐκδήλωση, ἐνῶ συντονιστὴς θὰ εἶναι ὁ Πρωτοσύγκελλος τῆς Μητροπόλεώς μας, ἀρχιμ. Ἐφραὶμ Τριανταφυλλόπουλος, ΔρΘ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.