Π. Κουκουλόπουλος: «Ήρθε η ώρα να ανακάμψει η παράταξή μας μετά από 10 χρόνια. Κι αυτό γιατί υπάρχει αδυναμία συνεννόησης μεταξύ κυβέρνησης και Σύριζα”

8 Δεκεμβρίου 2021
08:19

 

«Ούριος άνεμος για την σοσιαλδημοκρατία και καθαρή εντολή ανανέωσης από τον πρώτο γύρο, ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ τόνισε ο πρώην υπουργός Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας στο Κανάλι Ένα 90,4 και την εκπομπή Πειραιάς 24 με τον Βασίλη Ταλαμάγκα.

Όπως είπε η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, ιδιαίτερα της νέας γενιάς. «Ήρθε η ώρα να ανακάμψει η παράταξή μας μετά από 10 χρόνια. Κι αυτό γιατί υπάρχει αδυναμία συνεννόησης μεταξύ κυβέρνησης και Σύριζα με ένα υπόβαθρο που δημιουργεί τεράστιο κενό και μία ψευδεπίγραφη πόλωση».

Ο κ. Κουκουλόπουλος επεσήμανε πως πρέπει να διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος εκλογής μεταξύ των δύο, Ανδρουλάκη – Παπανδρέου, ώστε να μην υπάρξει κανενός είδους αμφισβήτηση για το νέο πρόεδρο του κόμματος. Αναφερόμενος στη πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη, είπε ότι «πληρούσε δύο κριτήρια. Ότι τήρησε αταλάντευτα τη γραμμή της αυτόνομης πορείας που είχαμε χαράξει με επικεφαλής τη Φώφη Γεννηματά και ότι φέρει το στοιχείο της ανανέωσης».

Τέλος έστειλε μήνυμα «προς όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ. Να μη λείψει ούτε ένας από την κάλπη της δεύτερης Κυριακής. Πρέπει να δώσουν μία μεγάλη πεποίθηση στο νέο αρχηγό και μεγάλη ορμή στη δημοκρατική παράταξη, η οποία πλέον αισιοδοξεί ότι μπορεί να γίνει ξανά μεγάλη, τους επόμενους μήνες και τα επόμενα χρόνια»

15 σχόλια

  • Ανανέωση Πάρι’μ, ανανέωση θέλουμε κι όχι αναπαλαίωση, σε κεντρικό (που φαίνεται ότι επιτυγχάνεται), αλλά και σε περιφερειακό επίπεδο.
    Το μήνυμα ξέρεις ποιον έχει παραλήπτη.

  • Η παραταξη να ανακααμψει παριμ η εσυ και η παρεα σου που εγκλωβισε την Κοζανη στον δειτζιδικο ληθαργο στην περιχαρακωση και στο μια πολη ολοι οι αλλοι τιποτα. Τωρα ομωσ????

  • Πάρη’μ μήπως να κάτσεις σπιτάκι σου βρε αγόρι μου; έχεις να εκλεγείς τόσα χρόνια βρε παιδί μου. Είσαι και σε μια ηλικία. Βλέπεις όλο νέα παιδιά βγαίνουν μπροστά, εσύ τι δουλειά έχεις με τους νέους; Και για να σε προλάβω αφού έχεις το μικρόβιο της πολιτικής και καλά κάνεις και το έχεις , και να το έχεις για πολλά χρόνια ακόμα, αλλά κάτσε συμβουλευτικά βρε αγόρι μου. Δεν χρειάζεται να διεκδικείς θέσεις συνέχεια. Βλέπεις τι έπαθε ο Παπανδρέου κεντρικά. Το φυσάει και δεν κρυώνει. 10 μονάδες διαφορά γιατί κούρασε. Πρόσεχε εκεί τους πιτσιρικάδες που έχεις δίπλα σου γιατί θα κατεβάσουν κανένα σοβαρό αυτή τη φορά και δεν θα μαζευτεί η κατάσταση με τίποτα απέναντι σου.

  • Πάρις Κουκουλόπουλος

    Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ελλάδας
    Περίοδος
    9 Ιουνίου 2014 – 26 Ιανουαρίου 2015
    Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς
    Προκάτοχος Θεόφιλος Λεονταρίδης
    Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΠΑΣΟΚ
    Περίοδος
    3 Ιουλίου 2013 – 9 Ιουνίου 2014
    Πρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος
    Προκάτοχος Εύη Χριστοφιλοπούλου
    Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
    Διάδοχος Γιάννης Κουτσούκος
    Κωνσταντίνος Τριαντάφ

  • αυτος ακομα ονειρευετε οτι μπορει να αναστηθει το νεκρο πασοκ,κουνια που σε κουναγε,φτανει πια μας καταστρεψατε ,φαγατε τα σωθικα της ελληνικης κοινωνιας και αντι να το βουλωσετε φανταζεστε οτι μπορειτε να επανακαμψετε κιολας,ντροπη

  • Άνθρωποι που δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους αντίθετα τα επαναλαμβάνουν, όπως ο Κουκουλόπουλος, είναι αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι για τον τόπο μας.-

  • Κατα την γνώμη μου το σενάριο είναι, αν βγει ο Παπανδρέου ο Πάρης θα διεκδικήσει την περιφέρεια γιατί ο Γιωργάκης δεν τον πολυπάει για βουλευτή. Αν βγει ο Ανδρουλάκης θα θελησει να παει για βουλευτής γιατι ήταν κοντά του τόσο καιρό και οι ευθυνες σαν βουλευτής ειναι ανύπαρκτες. Ναι σε όλα και έχουμε το κεφαλι μας ήσυχο, και το οκταχιλιαρο ζεστο ζεστό κάθε μήνα. Το τελευταίο βέβαια ισχύει για όλα τα παληκαρια του νομού που στειλαμε στη Βουλη

  • Και ποιος νοιάζεται πια για το τι θα κάνει το Κιναλ κι ο Κουκουλ/λος; Η σοσιαλδημοκρατία ήταν ανέκαθεν το δεκανίκι του μεγάλου κεφαλαίου, ο δούρειος ίππος για την εξαπάτηση του λαού. 5% λοιπόν και πολύ σας είναι!

    Α, και να επιστρέψετε τα δανεικά κι αγύριστα του Πασοκ, αν δεν θέλετε να σας λέμε ΜΠΑΤΑΧΤΣΉΔΕΣ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.