Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας Σάββας Σαπαλίδης συμμετείχε στην αποστολή που διοργάνωσε η ΚΕΕΕ στην Λευκωσία της Κύπρου

8 Δεκεμβρίου 2021
12:35
Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας συμμετείχε στην αποστολή που διοργάνωσε η ΚΕΕΕ παρουσία του προέδρου κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννη, του προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γεώργιο Καβαθά και 10 προέδρων από όλη την Ελλάδα στην Λευκωσία της Κύπρου το διάστημα από 30/11/21 έως 02/12/21. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δικτύωση με τα κυπριακά επιμελητήρια αλλά και με τα επιμελητήρια της Μέσης Ανατολής. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο ΚΕΒΕ παρουσία της Υπουργού Ενέργειας και του Υπουργού Ανάπτυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Επίσης συμμετείχε σύσσωμη και η Διοικητική Επιτροπή του ΚΕΒΕ. Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης Σάββας κατέθεσε τις καλές πρακτικές συνεργασίας που έχει το Επιμελητήριο Φλώρινας με το αδελφοποιημένο Επιμελητήριο Πάφου. Παράλληλα ανέδειξε την μετάβαση της ενέργειας στην μεταλιγνιτική περίοδο στην Δυτική Μακεδονία καλώντας Κύπριους επενδυτές να δραστηριοποιηθούν στην Δυτική Μακεδονία. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση όλων των Κυπριακών Επιμελητηρίων και του ΚΕΒΕ, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη και πολλών Υπουργών.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Χατζηθεοδοσίου ανέδειξε την ανάγκη συνεργασιών με τα κυπριακά αλλά και τα Επιμελητήρια της Μέσης Ανατολής και των βαλκανικών χωρών. Τέλος έγινε πρόταση για τη δημιουργία ελληνοκυπριακού Επιμελητηρίου. Κατά την διάρκεια των εργασιών της γενικής συνέλευσης ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Χατζηθεοδοσίου έδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας. Επίσης στον πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Αναστασιάδη επέδωσε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος κ. Καβαθάς Γεώργιος μαζί με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα. Στον απόηχο του Συνεδρίου το Επιμελητήριο Πάφου παρέθεσε γεύμα εργασίας στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σαπαλίδη Σάββα. Στις εργασίες παραβρέθηκαν ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Μάης Γεώργιος , ο πρώην πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος κ. Ανδρέας Δημητριάδης, ο αντιπρόεδρος κ. Παπαντωνίου Χαράλαμπος μέλος της διοίκησης Ζήνων Ζήνωνος και μέλη του ΔΣ. Κατά την διάρκεια των εργασιών αναδείχτηκε η καλή συνεργασία που έχουν τα δυο επιμελητήρια και αποφασίστηκε η διεύρυνση και η συνέχιση της συνεργασίας αυτής το αμέσως επόμενο διάστημα. Αντιπροσωπεία του ΔΣ ΕΒΕ Πάφου μαζί με επιχειρηματίες θα επισκεφθούν το Επιμελητήριο Φλώρινας με στόχο τη συνέχιση της συνεργασίας στα αγροδιατροφικά προϊόντα αλλά και σε μεγάλες επενδύσεις ενόψει μεταλιγνιτικής περιόδου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.