Αρχίσανε τα όργανα! Πιστοποιητικό νόσησης ισχύει 3 μήνες,η φυσική ανοσία δηλαδή διαρκεί μόνο τόσο (Γράφει ο Μιχαήλ Δουλγεράκης, Διευθυντής Χειρουργικής κλινικής νοσοκομείου Μαμάτσειου Koζάνης)

8 Δεκεμβρίου 2021
18:01
Αρχίσανε τα όργανα! Πιστοποιητικό νόσησης ισχύει 3 μήνες,η φυσική ανοσία δηλαδή διαρκεί μόνο τόσο!! Η τρίτη δόση για την μετάλλαξη “Ο”, μετά η τέταρτη δόση από το νέο εμβόλιο που ετοιμάζει η Pfeizer και ούτω καθεξής!! Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς!!

38 σχόλια

  • Ερώτηση :
    Ο κορονοιος υπήρχε πρίν το 2019 ;
    Αν είναι φυσικός ιός γιατί εμφανίστηκε τώρα κι όχι νωρίτερα ;
    Αν είναι κατασκευασμένος και διαδόθηκε επίτηδες ποιοί το κάνανε καί γιατί τώρα;

    Ρωτάω πολλά ;??????

    • Μα προφανως και ειναι κατασκευασμενος το ολο παιχνιδι παιζεται αναμεσα σε Κινα και Αμερικη που βρισκονται σε κοντρα τα τελευταια χρονια , γι αυτο και αφησαν τον ιο επιτηδες οι Κινεζοι να φυγει απ το εργαστηριο της ΓΙουχαν νομιζοντας πως ετσι θα καταστρεψουν τους Αμερικανους…και την πληρωνει ολος ο πλανητης τωρα.

      Ουτως η αλλως το λενε και μονοι τους οτι αυτος ο ιος δεν ειναι φυσικος γι αυτο δεν εμφανιζοταν και τα προηγουμενα χρονια αρα? Ηταν ενας ιος ο οποιος κατασκευαστηκε η τουλαχιστον υπηρχε μεσα στα εργαστηρια τους και τον αφησαν επιτηδες να διαρρευσει…και μετα να ερθουν οι καλες μας φαρμακευτικες – πολυεθνικες να μας λενε σας σωσαμε σας φτιαξαμε το εμβολιο και να βγαλουν κι αλλα χρηματα.

  • Στην περίπτωση μου γιατρέ βάση της εξέτασης αντισωματων που εκανα τρεις μήνες μετά την νοσήση μου τα αντισώματα IGg ήταν o.Επίσης γνωρίζω αρκετούς που τρεις μήνες μετά την νοσηση τους δεν είχαν καθόλου αντισώματα . Άρα σωστά πράττει η πολιτεία και προτείνει την διατήρηση του πιστοποιητικού νοσησης για τρεις μήνες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κλείνεις συνέχεια το μάτι στους αντιεμβολιαστες? Θεωρεις ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό ο COVID ? Θεωρεις ότι πρέπει να φτιάξουμε μερικές χιλιάδες εντατικές αντί ο κόσμος να κάνει εμβόλια ? Συγγνώμη που στο λέω αλλά η στάση σου απέναντι στα εμβόλια δεν συνάδει με το επάγγελμα σου .

    • Συμφωνώ απόλυτα με τά γραφόμενα σου και συμπληρώνω, τόν επάνω όροφο από εκεί που ασκεί τό λειτούργημα του ο κυριος ιατρός, που είναι οι ασθενείς της πανδημίας κοβιντ τόν επισκέπτεται καθόλου; Και αν οι γιατροί αμφισβητούν τούς επιστήμονες συναδέλφους τους, ό απλός λαϊκός πολίτης αλήθεια τί νά πιστέψει!

    • Πιστευεις πως τα αντισώματα από τα εμβόλια κρατούν περισσότερο? Είσαι σίγουρος πως διαρκούν 6 ή 9 μήνες? Έχουν αποδείξει πως σε προστατεύει αυτή η εμβολιαστικη …. Κάλυψη???

      • Εκανα το εμβόλιο της Johnson αρχές Μαΐου ,στους έξι μήνες ακριβώς εκανα τεστ αντισωμάτων και είχα 2380 με όριο > 50 . Σε κάποιους συνανθρώπους μας η άνοσο ανταπόκριση μπορεί να είναι χαμηλή και τα αντισώματα να μην διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα .

    • Σύμφωνα με την κ.Μπακογιάννη μετά από 2 μήνες (2 δόσεις) εμβολιασμού είχε 0 αντισώματα.
      Βρείτε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

    • ένας ανώνυμος να κατηγορεί τους αλλους ανώνυμους να το καταλάβω.. να αμφισβητεί γιατρό ομως?? φάσκεις και αντιφάσκεις κυριε ΑΝΩΝΥΜΕ?? καληνύχτα γεια χαραντάν…

    • Εμεις δεν καταλαβαινουμε γιατι δεν θελετε να επενδυσετε στην δημοσια υγεια. Εσεις ειστε αυτοι που σηκωνετε διαρκως ασπρη πετσετα νικης και λετε καθε καλοκαιρι οτι νικησαμε τον κορονοιο και καθε χρονο η ιστορια αποδικνυει οτι ειμαστε χειροτερα απο περσι.
      Ολος ο πλανητης πλεον το λεει ξεκαθαρα οτι μονο με τα εμβολια δεν γινεται να νικηθει αυτος ο ιος και εσεις εχετε επενδυσει μονο στην βελονα. Υπαρχουν και τα μονοκλωνικα. Οσον αφορα για τις ΜΕΘ ναι να φτιαξεις οσες χρειαστει δεν καταλαβα… πανδημια δεν εχουμε? Πρωτο μελημα μας δεν ειναι η υγεια? Λοιπον τι καθομαστε και λεμε τωρα βλακειες να περναει η ωρα?
      Ειναι απαραιτητες πλεον οι ΜΕΘ περισσοτερο απο ποτε αλλωτε. Φτιαξτετες και οταν με το καλο τελειωσει ολο αυτο που περναμε κλειστετες δεν τρεχει τιποτα. Ειναι προτιμοτερο να εχουμε και παραπανισιες ΜΕΘ παρα ο κοσμος να πεθαινει στα ρατζα και τους διαδρομους.

      Συνελθετε επιτελους και σκεφτειτε λιγο καθαρα
      2 χρονια τραβαμε αυτο το λουκι γιατι διαρκως ο κοσμος πρεπει να βαζει πλατη για ενα ρημαδι ΕΣΥ που δεν στηριζει ο πρωθυπουργος της καταστροφης σας.
      Και οταν το χρειαστουμε παιρνουμε μονο θανατο και ταλαιπωρια.

      • Γνωρίζεις πόση είναι η θνητότητα στις ΜΕΘ ? Θεωρείς δηλαδή ότι ειναι προτιμότερο να νοσηλευτεί κάποιος σε ΜΕΘ παρά να κάνει το εμβόλιο ? Γνωρίζεις ποσό κοστίζει η κάθε μέρα νοσηλείας σε ΜΕΘ ? Ίσως καταλάβεις. τι σημαίνει αν ρωτήσεις κάποιον που έχει νοσηλευτεί .

          • Εμβόλιο και ΜΕΘ φιλαράκο όσον αφορά τον Covid δεν πάνε μαζί . Οι ΜΕΘ σε έναν ποσοστό τις τάξης του 85% είναι γεμάτες άνεμβολιαστους . Άσε τις εξυπνάδες και τραβά εμβολιασου.

    • Δεν παιζουν ρολο μονο τα αντισωματα, υπαρχει και η κυτταρικη ανοσια (Τ και Β κυτταρα) που κραταει πολυ παραπανω. Οι διαφημιστες των εμβολιων αναφερονται μονο στα αντισωματα γιατι μονο αυτα μπορουν να μετρησουν. Υπαρχουν πολλες μελετες που αποδεικνυουν οτι η φυσικη ανοσια ειναι πολυ ανωτερη απο την τεχνητη (Ισραηλινη μελετη λεει μεχρι 27 φορες ανωτερη), κατι που ειναι λογικο κι αναμενομενο αλλωστε.

    • Και εγώ θα σου πω ότι 10 καθαρίστριες που εμβολιαστηκαν Φεβρουάριο και Μάρτιο,τον Αύγουστο σε τεστ που έκαναν είχαν αντισώματα και σε υψηλό βαθμό μάλιστα.

  • Ίσως το είδαν ως ευκαιρία για να κάνουν reset στα πιστοποιητικά νόσησης πολλά εκ των οποίων είναι fake.
    Βεβαιως ο Ελληναρας πάλι θα βρει τον τρόπο του…

  • μπράβο σας γιατρέ και ντροπή στους υπόλοιπους που δεν έχουν το θάρρος να βγουν να πουν την αλήθεια!!!άκου εκεί τρεις μήνες η φυσική νόσηση!!!

    • Εδώ ακούσαμε με τα αυτάκια μας ότι τα εμβόλια είναι ανώτερα από την φυσική νόσηση.
      Κι ακόμη δεν τους πήραν τα πτυχία!

  • το πέρασα χωρίς να το καταλάβω καν
    πιθανόν μέσα στο καλοκαίρι.
    το κατάλαβα μετα από τεστ αντισωμάτων τον οκτώβριο.

  • Εύγε γιατρέ. Το κοινό μυστικό είναι ότι πολύ συνάδελφοι σου είναι έρμαια των ιατρικών επισκεπτών και κατ’επεκταση των φαρμακοβιομηχανιών.

  • Εγώ νοσησα και όταν πήγα μετά σε έναν καρδιολόγο με είπε το εξής. “Εσύ τώρα που το πέρασες είναι σαν να σε έβαλαν 1 κιλό από το φάρμακο του εμβόλιου, αυτός που κάνει το εμβόλιο έχει πάρει μόνο τα 10 γραμμάρια.” και θέλω εγώ τώρα να ρωτήσω…. Δηλαδή και το πιστοποιητικό εμβόλιου τότε δεν θα έπρεπε να λήγει τότε σε ένα μήνα??????!????

  • Ένα μεγάλο μπράβο στο γιατρό αυτόν. Ελπίζω να αρχίσουν μαζί του να μιλάνε και άλλη γιατί άρχισαν ειλικρινά τα όργανα…. Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας και όλοι κάθονται μόνο!!!!! Ελπίζω κάποιος έστω σιγά σιγά να ξεσηκωθεί…..

  • Εγώ πάντως που νόσησα, τώρα έκλεισα τρεις μήνες, και τα αντισώματα μου ακόμα ανεβαίνουν. Η γιατρός μου, μου είπε ότι στη φυσική ανοσία τα αντισώματα ανεβαίνουν πιο αργά. Υπάρχουν ασθενείς που συνεχίζουν να ανεβάζουν ακόμη και μετά από 8 μήνες. Ο αδερφός μου επίσης ήταν από τους πρώτους που νόσησε πριν 2 χρόνια και ακόμα έχει αντισώματα. Ο στόχος σαφώς είναι να σε αναγκάσουν να εμβολιαστείς.

  • Κι εγώ θέλω να μου απαντήσει κάποιος πως γίνεται μετά από νόσηση έξι μηνών ένα μικροβιολογικό να βγάζει τιμή 0,65(αρνητικά αντισώματα) και επειδή υποψιάστηκα κάτι την επόμενη μέρα σε άλλο εμβολιαστικο κέντρο να έχω 165;

  • Εγώ θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πολλούς που νόσησαν και ξαναβγήκαν θετικοί μέσα σε ένα εξάμηνο μην πω και χρόνο. Αντιθέτως, οι εμβολιασμένοι μπορεί να βγουν θετικοί αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους. Συγχαρητήρια στον κύριο Δουλγεράκη που έχει το θάρρος να πει τη γνώμη του, γιατί αυτό δεν τους επιτρέπεται πια.

    • Ναι ξέρω, μέσα σ ένα εξάμηνο συνάδελφος νοσησε 2 φορές, η οικογένειά του μόνο την πρώτη. Μας είχε κάνει πολλή εντύπωση αλλά συμβαίνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.