Πτολεμαΐδα: «Λευκή Νύχτα» και άναμμα Χριστουγεννιάτικου δέντρου αύριο Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

9 Δεκεμβρίου 2021
09:46
Κανένα σχόλιο

Τη θεματική εκδήλωση «Λευκή Νύχτα» παράλληλα με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής,  στην πλατεία διοργανώνουν, αύριο Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας. Στη γιορτή –θεσμό «Λευκή Νύχτα» για την πόλη  θα συμμετέχει όλος ο Εμπορικός κόσμος, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά   μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα και θα προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό μεγάλες εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ταυτόχρονα σε όλο το κέντρο της Πτολεμαΐδας θα ξεχυθούν μουσικά συγκροτήματα, κλόουν, ξυλοπόδαροι, με σκοπό να δημιουργήσουν εορταστικό κλίμα και διάθεση σε μικρούς και μεγάλους ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος θα διαθέτει δωρεάν κρασί και γλυκίσματα σε όλο τον κόσμο

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.